Így lehetsz egy kicsit nőiesebb…

igy-lehetsz-noiesebb-


Benned is megvan az igény arra, hogy nőiesebb legyél..? Ha igen, akkor olvass tovább, mert kaphatsz egy hasznos tippet ebben a témában.  

 

A nőiességhez kapcsolódó minőségek közül az elfogadás képessége dobogós helyet foglal el. A hagyományos felfogás szerint ugyanis a férfi az adó, a nő pedig a fogadó fél.

 

Ebből következik, hogy ha nőiesebb szeretnél lenni, akkor tanuld meg örömmel elfogadni a férfiaktól azt, amit adnak Neked!

 

Mit jelent ez a hétköznapok szintjén? Azt, hogy ha egy férfitól kapsz egy bókot, akkor ne hárítsd el, hanem kedvesen köszönd meg! Azt, hogy ha egy férfi felajánlja a segítségét, akkor ne mondj rá nemet, hanem fogadd el. Azt, hogy ha kapsz egy férfitól valamilyen meglepetést, akkor ne azzal indíts, hogy „nem kellett volna”, hanem mondj rá igent! Azt, hogy ha felajánlja, hogy fizeti a kávédat, akkor ne utasítsd el a kedvességét.

 

Hidd el, hogy semmi rossz nincs abban, ha örömmel elfogadod azt, amit a férfiak kínálnak Neked. Sőt, szerintem nekik is nagy szükségük van arra, hogy a Te elfogadásod hatására férfiasabbnak érezhessék magukat!

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök