Egy tipp ahhoz, hogy nőiesebb legyél…

legyél-nőiesebb


Szeretnél nőiesebben viselkedni, de ez nem mindig sikerül? Akkor olvasd el ezt a cikket, mert a benne lévő tipp segítségével könnyebben elérheted a célodat!  

 

A Lélekgyöngyök oldalán nagyon olvasottak azok az írások, amelyek arról szólnak, hogy a hölgyek hogyan tudnának nőiesebben viselkedni.

 

Nem csoda, hogy ilyen nagy az érdeklődés a téma iránt, hiszen a nők egy része igencsak elférfiasodott az utóbbi időben. A visszafelé vezető utat pedig nem olyan könnyű megtalálniuk… 🙁

 

De mostmár nem csigázom tovább a kedélyeket, úgyhogy következzen is a tippem:

 

HA NŐIESEBBEN SZERETNÉL VISELKEDNI, AKKOR ÉRD EL, HOGY MINÉL NAGYOBB FIZIKAI / LELKI / SZOCIÁLIS / ANYAGI (STB.) BIZTONSÁGBAN ÉREZD MAGADAT.

 

Ha ugyanis biztonságban érzed magadat, akkor képes leszel sokkal lágyabbá, finomabbá, elfogadóbbá, nyugodtabbá, érzékibbé és méltóságteljesebbé válni.

 

 

Nem fogod többé úgy érezni, hogy rivalizálnod és harcolnod kell a férfiakkal (és a többi nővel). Nem kell többé nagyobbnak és erősebbnek látszanod annál, mint amilyen vagy. Ha biztonságban leszel, akkor nem fogod riadt macskaként felborzolni magadat, ha valakivel találkozol – csak azért, hogy a saját félelmeid miatt elijeszd őt.

 

A biztonság lehetőséget teremt majd arra, hogy leereszd a pajzsodat és végre megmutasd a Benned rejlő feminin, puha, gondoskodó, maszkulin erőbe belesimulós Nőt…

 

Amire már nem „csupán” Neked van nagy szükséged, hanem bizony a férfiaknak is. 🙂

 

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök