A túlzott anyáskodás veszélyei

túlzott anyáskodás


A nők szívesen gondoskodnak azokról az emberekről, akiket szeretnek. 🙂 Alapjában véve ez egy nagyszerű dolog, hiszen a férfiak is imádják, ha kényeztetik őket. Viszont mi történik abban az esetben, ha a gondoskodás már túlzott méreteket ölt egy párkapcsolatban..? 

 

Természetesen az anyáskodás ilyenkor már terhes lehet egy férfi számára… Ugyanis ha egy nő állandóan mindent elintéz a partnere helyett, akkor ezzel közvetetten azt üzeni a párjának, hogy nem tartja Őt elég ügyesnek ahhoz, hogy kézben tartsa a saját életét.

 

Tudom, hogy a képlet nem egyszerű, hiszen a túlgondoskodó nők általában dicséretet kapnak a partnerüktől az igyekezeteikért cserébe, aminek a hatására pedig általában még jobban elkezdenek anyáskodni a férfi felett.

 

Nem könnyű ezzel szembesülni, de a jó szándék ellenére sajnos ezek a hölgyek észrevétlenül is maguk alatt vágják a fát, hiszen a túlgondoskodás fokozódásával egyre inkább elveszik a lehetőséget a párjaiktól arra, hogy a problémáik megoldásának köszönhetően férfiasabbnak érezhessék magukat. 🙁

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /

Lélekgyöngyök