Mi tesz egy férfit igazán vonzóvá? :)

vonzo-ferfi-


Ha megkérdeznénk 100 nőt arról, hogy szerintük mi tesz egy férfit igazán vonzóvá, akkor biztos, hogy 100 teljesen különböző választ kapnánk. 🙂 Ebben a cikkben a saját véleményemet fogom leírni, de biztos vagyok benne, hogy sokan részben egyetértenek majd velem az olvasás közben… 🙂  

 

1.legvonzóbb tulajdonság: Ha egy férfi igazi úriemberként viselkedik.

 

Igényes öltözködés, ápoltság, tisztelet a nők irányába, udvariasság, nagyvonalúság, magabiztosság, férfias kisugárzás és stílusosság: ezek a fogalmak jutnak eszembe, ha jellemezni akarok egy úriembert… szerintem nem csoda, hogy a legtöbb nő vonzódik azokhoz a férfiakhoz, akik egyfajta „modernkori lovagként” viselkednek.

 

2. legvonzóbb tulajdonság: Ha egy férfi rátalált a „küldetésére”, és eszerint éli az életét.

 

Általában sok idő kell ahhoz, hogy egy férfi rájöjjön arra, hogy miben tehetséges, illetve hogy mi a valódi dolga az életben. Azt is tudom, hogy a legtöbben eléggé megszenvedik a céltalan bolyongást és a hosszú keresgélést. De amint megvan a „küldetés”, és amint a helyére kerül egy férfi, máris felcsillan a nők szeme, hiszen nagyon szexi, ha egy úr képes önazonossá válni az életcéljára vonatkozóan.

 

3. legvonzóbb tulajdonság: Ha egy férfinak van humora. 🙂

 

Mindannyian jól tudjuk, hogy az élet nem habostorta. Éppen ezért hatalmas értéket képvisel, ha valakinek van humorérzéke, hiszen ezzel fel tudja vidítani saját magát, illetve a környezetében lévőket. Sokat segít az is, ha egy férfi képes „könnyedén” hozzáállni az élethez és nem vesz mindent véresen komolyan.

 

*

 

Hát ez lenne az én listám… Ha van kedvetek, akkor írjátok meg Ti is, hogy szerintetek mi tesz egy férfit igazán vonzóvá! 🙂

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök