Zavarja a férfiakat, ha (túl) elfoglalt nő vagy..?

elfoglalt-nő-


Gondolkodtál már valaha azon, hogy milyen hatással van a szerelmi életedre az, hogy (nagyon) elfoglalt vagy? Aggódtál már valaha amiatt, hogy képesek lesznek-e ezt elfogadni a férfiak..?  

 

Számomra a velük való beszélgetések alapján általánosságban véve úgy tűnt, hogy az urakat alapvetően nem zavarja, ha sok dolgod van. Megértik, hiszen nekik is ezernyi tennivalójuk akad.

 

Viszont ha már TÚL elfoglalt vagy, az már igenis hátrányt jelent a szerelmi életed szempontjából. A tapasztalataim szerint így a férfiak azt érzik, hogy számukra nincs is igazából hely az életedben. Arról nem is beszélve, hogy nem valami vonzó a szemükben, ha folyamatosan hagyod magadat kizsigerelni, valamint állandóan fáradt és nyűgös vagy.

 

Persze most jogosan kérdezhetnéd, hogy de mégis hol húzódik a határ az „elfoglalt” és a „túl elfoglalt” között..?

 

Szerintem ott, hogy mennyire tudod a partneredet, illetve a párkapcsolatodat prioritásként kezelni a bokros teendőid mellett. Ha annak ellenére is szánsz elegendő energiát a partneredre, hogy elfoglalt vagy, akkor remélhetőleg Ő is boldog lesz.

 

Ha viszont a túlzott elfoglaltságoddal azt közvetíted, hogy minden fontosabb őnála, akkor valószínűleg előbb-utóbb problémáitok lesznek…

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök