Kérdezz-felelek: Miért nem találom a párom?

miért-nem-találom-a-párom


Kedves Lélekgyöngyök Blog!
35 éves férfi vagyok. Az a problémám, hogy már régóta keresem a nekem való nőt, de mostanában mindig csak olyanokkal akadtam össze, akikről előbb-utóbb kiderült, hogy mégsem bizonyulnának jó választásnak. (…) Őket persze inkább leépítettem. Mostanában testi jellegű kapcsolatot tartok fenn 3 női ismerősömmel, de őket természetesen elküldeném, ha végre akadna egy normális párom. A kérdésem az, hogy mi lehet az oka annak, hogy még mindig nem találtam meg a nekem való nőt? Üdv: Zsolt 

 

Kedves Zsolt!

 

Köszönöm a leveledet és a bizalmadat! ? Alapjában véve nagyon sok oka lehet annak, hogy még nem lelted meg a párodat. Én most egyelőre csak abból tudok kiindulni, amit a leveledben megosztottál velem.

 

Az írásod nem idézett részében arról panaszkodsz, hogy általában olyan nők akadnak az utadba, akikről előbb-utóbb kiderül, hogy alkalmatlanok egy „normális” kapcsolatra – például mert még az exüket siratják vagy mert titokban még benne vannak egy boldogtalan házasságban.

 

Sajnos az a rossz hír, hogy mivel tulajdonképpen Te sem vagy szingli – hiszen 3 nő is van az életedben – ezért nem csoda, hogy elsősorban olyan hölgyek érdeklődnek Irántad, akikkel nem alakulhat ki „normális” kapcsolatod. 🙁 Mivel tulajdonképpen Te sem vagy egyedülálló, ezért elsősorban azokat a nőket vonzod, akiknek szintén jelen van valaki más is az életében.

 

Persze erre mondhatnád, hogy „dehát ezek csak szexkapcsolatok és semmit sem jelentenek”. Gondolom, hogy a randira hívott hölgyeknek sem mondod meg, hogy amúgy van 3 rendszeres szexpartnered.  

 

Viszont a nők elég érzékenyek, úgyhogy szerintem sokan közülük még akkor is megsejtik, hogy mások is vannak az életedben, ha ezt egyáltalán nem mondom el nekik. (Vagy ha nem is jönnek rá közvetlenül a dologra, akkor is egyfajta rossz megérzésük van Veled kapcsolatban.)

 

És mi ennek a vége? Az, hogy a „normális nőket” nem érdekled, hiszen ők nem akarnak belekeveredni ebbe a hárembe. Inkább keresnek maguknak egy olyan férfit, akinél tényleg szabad a pálya, és nem kell érzelmileg és testileg belesodródni egy olyan szituációba, ahol rajtuk kívül 3 másik nő is van.

 

Arról nem is beszélve, hogy a nők eléggé biztonsági játékosok és nem szeretnek kockáztatni. Egy ilyen helyzetben tarthatnak attól is, hogy mi lesz akkor, ha ők beadják a derekukat, de a 3 másik nő mégsem kerül leépítésre..?

 

Szinte csak olyan nők mennek bele ebbe a szituációba, akik amúgy is lelki sérültek, vagy akik nem is akarnak igazán párkapcsolatot – hiszen nekik már ott van rejtetten valaki más.

 

Én a helyedben tehát – bármennyire is nehéz – elküldeném a 3 szexpartnert, mert ők jelenleg sajnos elfoglalják a helyet a párod elől – és ez akkor is így van, ha az esetleges jelölted nem is tud arról, hogy ők léteznek. 🙁 Mert a randipartnered előbb vagy utóbb megérezheti, hogy más nők is vannak az életedben, és ha a helyén van az önbecsülése, akkor nem akar majd becsatlakozni egy édesnégyesbe.   

 

Üdvözlettel:

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök