3 dolog, amelyre a férfiak gyakran panaszkodnak a nőkkel kapcsolatban

3-dolog-amelyre-a-ferfiak-gyakran-panaszkodnak-a-nokkel-kapcsolatban


Rendszeres olvasója vagyok azoknak a blogoknak, amelyeket azok a férfiak vezetnek, akik már nagyon kiábrándultak a nőkből. Az idő múlásával sikerült képet kapnom arról, hogy mik azok a női viselkedésformák, amelyeket a legjobban utálnak a férfiak. Szerintem nőként érdemes lehet átmenned ezen a listán, mert sokat lehet belőle tanulni. (Akinek nem inge, az persze ne vegye magára a dolgot…) 

 

1 – Igénytelenség

 

Egyetlen férfi sem szereti, ha a mellette lévő hölgy külsőleg elengedi magát. Az az egyik leggyakoribb panasz a nőkkel kapcsolatban, hogy csak addig adnak a külsejükre, ameddig meg nem szerzik a nekik kellő dolgokat a férfiaktól (összejövés, gyűrű, házasság, baba). Én egyébként úgy látom, hogy az urakat nem is önmagában az igénytelenség zavarja a legfőképpen, hanem az, hogy már nem érnek annyit a mellettük lévő nőknek, hogy adjanak magukra.

 

2 – Túlzott jogosultságérzet

 

Szerintem a férfiak szeretnek anyagi értelemben gondoskodni a nőkről, ha megbecsülést kapnak a fáradozásaikért cserébe. Sajnos viszont vannak olyan hölgyek, akik úgy gondolják, hogy nekik alanyi jogon jár minden a férfiaktól, emiatt pedig nem igazán mondanak köszönetet azokért a dolgokért, amiket kapnak. (És viszonozni sem akarják a szívességeket.) Ez a túlzott jogosultságérzet pedig nagyon taszítja a férfiakat.

 

3 – Örökös elégedetlenség

 

Az urak nagyon nem szeretik, ha soha semmi nem jó a nőknek, amit csinálnak. Ilyen esetekben egy idő után már meg sem próbálnak megfelelni az elvárásoknak, hanem inkább csak elhúzódnak. Pont ezért fontos, hogy a nők a kritizálás helyett inkább más módszerekkel próbálják meg motiválni a partnereiket, ha valamivel nem elégedettek.

 

Végezetül…

 

Tudom, hogy nőként valószínűleg nem volt könnyű elolvasni a fenti listát, de örülök, hogy azért a végére értél. ? Ha ugyanis sikert szeretnél elérni a férfiaknál, akkor érdemes alaposan kiismerned a célcsoportodat – még akkor is, ha ennek a tudásnak a megszerzése sokszor nem kellemes. Ha úgy érzed, hogy többet szeretnél megtudni a témával kapcsolatban, akkor pedig töltsd le az ingyenes e-könyvünket, ha még nem kerítettél rá sort! 🙂 Ezúton is jó tanulást kívánok.

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök