Honnan ismerhető fel egy titokban házas férfi?

titokban-hazas-ferfi


Sajnos sok nő kénytelen azzal szembesülni, hogy a kiszemeltje/párja valójában egy olyan házas férfi, aki elhallgatta vagy letagadta, hogy van már valakije. Talán már Te is jártál ebben a cipőben… A cikkemben azokat a jeleket szeretném Neked felsorolni, amik arra utalhatnak, hogy a férfi nem egyedülálló.  

 

A titokban házas férfi soha nem mutatja meg a lakását.

 

Mindig csak Nálad találkoztok? Ha Te szeretnél elmenni őhozzá, akkor csak kifogásokat keres? A nála megbeszélt találkozókat furcsa módon mindig lemondja? Akkor lehet, hogy a férfi titokban nős. Előfordulhat, hogy azért nem akar Téged hazavinni, mert otthon a családja várja.

 

Ha esetleg valamilyen ok folytán mégis hazavisz (mert mondjuk éppen szabad a pálya), akkor pedig egy kis odafigyelássel Te is felfedezheted annak a jeleit, hogy itt bizony egy másik nő lakik. (Például mert a fürdőszobai szekrénybe rejtve női kozmetikumok vannak.)

 

Persze megoldást jelenthet az is, ha a házas férfi titokban szerez magának egy albérletet a Veled való találkozáshoz vagy ha kölcsönkéri az egyik haverja lakását. Ilyenkor kezdj el gyanakodni, ha nem fedezed fel annak a jeleit, hogy a partnered életvitelszerűen az adott helyen lakik. (Például nincsenek ott a ruhái.)

 

Szinte sosem mozdultok ki.

 

Amennyiben a férfi kerüli azt, hogy étterembe, moziba, kávézóba vagy bárhová máshova menjetek, akkor lehet, hogy titkol valamit.

 

Az is gyanúra adhat okot, ha csak félreeső helyekre visz el Téged és akkor is egy rejtettebb zugot választ, ha le kell ülnötök.

 

Jó, ha feltűnik az is, ha idegesen pásztázza a környezetét, miközben kettesben van Veled és igyekszik minél hamarabb visszavonulni a nyilvánosság elől.

 

A titokban házas férfi ünnepnapokon valahogy sosem ér rá találkozni.

 

Furcsállod, hogy a párod húsvétkor és karácsonykor nem tud Veled találkozni? Ha felveted, hogy ünnepeljetek együtt családi vagy baráti körben, akkor inkább elhárítja a lehetőséget? Akkor sajnos lehet, hogy többen vagytok ebben a kapcsolatban, mint ahogyan Te szeretnéd.

 

Intő jel lehet még az is, ha nem nagyon mutat be egyetlen családtagjának, barátjának és ismerősének sem. Sőt, igyekszik úgy intézni a dolgokat, hogy véletlenül se találkozzatok.

 

Az online tevékenységével valami nem stimmel.

 

A választottaddal úgy ismerkedtél meg, hogy nem volt fent képe a társkeresőn? Akkor lehet, hogy egy titokban házas férfi áldozata lettél. (Hiszen nem véletlen, hogy nem rakott fel magáról fotót.)

 

Abban az esetben is kezdj el gyanakodni, ha a szerelmednek gyanúsan friss vagy üres a Facebook-profilja vagy ha feltűnően kevés ismerőse van és semmilyen aktivitás nem tapasztalható az adatlapján.

 

Nem túl jó jel az sem, ha a férfit nem lehet „tag-elni” és az üzenőfalára sem írható semmi. Arról nem is beszélve, ha kategorikusan elhárítja annak a lehetőségét, hogy nyilvánossá tegyétek a kapcsolatotokat a közösségi médiában. Ha megkérdezed, hogy miért, akkor pedig érzed, hogy valami nem stimmel a magyarázatával.

 

Keress rá a nevére és az e-mail-címére, ill. felhasználónevére a Google-ben és nézd meg a többi közösségi oldalt is! Én már jártam úgy, hogy elég „érdekes” fotókat fedeztem fel az Instagramon… (Mert persze a Facebook-ról gondosan le voltak törölve.)

 

A házas férfi feltűnően óvja az elektronikai eszközeit.

 

Véletlenül sem szeretné, ha kölcsönkérnéd a telefonját? Ha éppen nyomkodja, Te pedig rákukkantasz a képernyőre, akkor azonnal elkapja előled a mobilját? Billentyűzárral van levédve a készüléke? Csak szedett-vedett magyarázatot ad arra, hogy kinek írt vagy hogy kivel beszélt az előbb telefonon?

 

Akkor elképzelhető, hogy egy házas férfi hálójában keveredtél.

 

„És mi lenne, ha rákérdeznék..?”

 

Ha akarod, megkérdezheted tőle, hogy van-e valaki más az életében, de jó eséllyel tagadni fogja, hiszen arra játszik, hogy lehetőleg minél tovább tartasson egyszerre két vasat a tűzben. Úgyhogy én arra biztatlak, hogy elsősorban azt figyeld, hogy a férfi mit csinál, ne pedig azt, amit mond.

 

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök