Társkeresés komolyan az interneten

társkeresés komolyanTárskeresés komolyan – a nők adatlapja

 

A társkereső oldalakon a hölgyek az esetek túlnyomó többségében nem alkalmi szexkapcsolatot vagy futó viszonyt keresnek. Mivel őket a társkeresés komolyan foglalkoztatja, ezért az adatlapjukon nagyon gyakran találkozhatunk „kizárólag tartós kapcsolatot keresek” típusú figyelmeztetésekkel. –> 

 

Társkeresés komolyan – mi a probléma ezzel a kiírással?

 

Mivel én is nőből vagyok, ezért teljesen megértem azokat a hölgyeket, akik meg akarják magukat kímélni az újabb strigulát gyűjtő, ágyrajáró vagy hazudozós férfiaktól és emiatt kiírják a profiljukra, hogy őket a társkeresés komolyan érdekli.

 

Viszont azt is el kell tudnunk fogadni, hogy a világon MINDEN PÁRKAPCSOLAT KOMOLYTALANUL INDUL. (Kivéve talán az előre eltervezett házasságokat. 🙂 )

 

Egyetlen netes társkeresős ismerkedés sem úgy kezdődik, hogy a felek meglátják egymást és azonnal szerelemre lobbannak, összeköltöznek, megházasodnak majd gyereket vállalnak és boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

 

Lehet, hogy ez a Disney-mesékben így van, de a való életben nem ilyen (vörös) rózsás helyzet.

 

Szerintem az a legjobb, ha a hölgyek kezdetben lazán, tét nélkül több férfival is megismerkednek és ha úgy alakul, akkor eggyel szépen lassan – ha erre kölcsönös igény van – egyre jobban elmélyítik a kapcsolatukat.társkeresés komolyan

 

Társkeresés komolyan – és görcsösen

 

Érdemes egyébként azt is nagyító alá venni, hogy mit gondolnak a férfiak arról, ha egy nő adatlapján meglátják a „kizárólag tartós kapcsolatot keresők írjanak” mondatot.

 

Szerintem ez az urak szemében inkább egy kicsit görcsös igyekezetnek tűnik a Nagy Szerelem megtalálására. (Ami nem túl vonzó.)

 

Arról nem is beszélve, hogy ez egy nagyon komoly követelménytámasztás a férfiak felé, ami az ő szemükben sokszor inkább egyfajta követelőzésnek hat. (Avagy „ide nekem a Szőke Herceget most azonnal és ha nem Te vagy az, akkor sürgősen kopj le!”)

 

Viszont a férfiak honnan tudják, hogy ők valóban komoly kapcsolatot akarnak-e attól a nőtől, akinek éppen csak elolvasták az adatlapját..? Hiszen nem is ismerik még… :O

 

(Persze az is lehet, hogy elmegy a kedvük a kapcsolatfelvételtől, ha a nő már ismeretlenül is azonnal kiköti, hogy nála a társkeresés komolyan jöhet csak szóba.)

 

Társkeresés komolyan – rendes és szélhámos férfiak

 

A „csak tartós kapcsolatot keresek” mondat elolvasása után rengeteg – amúgy tök normális – férfi inkább nem is ír a neki szimpatikus hölgynek, hiszen úgy van vele, hogy ő ismeretlenül (természetesen) nem biztos abban, hogy komoly kapcsolat kéne-e neki. Inkább nem akarja a nőt feleslegesen megbántani és a biztonság kedvéért továbblép.

 

A másik végletbe pedig azok a férfiak tartoznak, akik még így is meg akarják szerezni a „zsákmányt”. Egyáltalán nem zavarja őket, hogy a nőt a társkeresés komolyan foglalkoztatja, inkább a saját előnyükre fordítják ezt az információt. Pontosan tudják, hogy innentől kezdve el kell játszaniuk a hősszerelmest, ha be akarnak jutni a hölgy bugyijába. És sokan meg is teszik ezt, majd az első éjszaka után eltűnnek, mint szürke szamár a ködben.

 

Társkeresés komolyan – akkor mi a jó módszer?

 

Mint ahogyan már említettem, szerintem az a legjobb, ha a nők nem akarják mindenáron, görcsösen megtalálni életük szerelmét az internetes társkeresőn.társkeresés komolyan

 

Sokkal életszerűbb, ha inkább rengeteg férfival megismerkednek, majd kiszűrik azokat, akikkel szóba sem jöhet semmilyen kapcsolat (pl. mert nősek, a világ másik felén élnek, stb.).

 

A „választható” urakkal pedig indulhat a beszélgetés és a találkozgatás… 🙂 Aztán ha úgy hozza az élet, akkor valamelyik ismertségből akár tartós kapcsolat és szerelem is lehet.

 

Sok sikert kívánok ebben a hölgyeknek!

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök

 

A képek forrása itt, itt és itt van.