Hogyan érd el, hogy egy férfi hosszabb távon is Veled maradjon..?

hogyan-érd-el-hogy-egy-férfi-hosszabb-távon-melletted-maradjon-


Nincsenek könnyű helyzetben a férfiak, hiszen egyszerre több dologra is vágyakoznak. Úgy látom, hogy egyrészt szeretnének igazi társra lelni és tartósan boldognak lenni  vele. 

 

Igen ám, de ezt a vágyat nagyon sok dolog ellensúlyozza. Itt van például, hogy egy férfi genetikai szinten nem arra van kódolva, hogy egyetlen nő mellett élje le az egész életét. Ott van a felfedezni vágyás öröme, a birtoklás vágya, a változatosság keresése…

 

A társ melletti megmaradást nem segíti az sem, hogy a fogyasztói társadalom szemlélete szerint mindenkinek jár minden, és véletlenül sem szabad semmiről (és senkiről) sem lemaradni… Ha pedig egy kapcsolattal gondok vannak, akkor azt el kell dobni és keresni kell helyette egy másikat.

 

És hogy Te, mint nő, mit tehetsz ebben a helyzetben, ha azt szeretnéd, hogy egy férfi hosszabb távon melletted maradjon még akkor is, ha az ösztönei, illetve a mai trendek nem ez diktálják neki?

 

Én abban hiszek, hogy Neked kell elég magas minőségű nővé kell válnod ahhoz, hogy ellensúlyozni tudd ezeket a hatásokat. Egy olyan nőnek kell lenned, aki mellett megéri ottmaradni még akkor is, ha a hormonok és a trendek nagyon nem ezt sugallják… Mert ezzel jelentősen növelheted annak az esélyét, hogy egy férfi hosszabb távon (vagy akár élete végéig) Veled legyen.

 

És mostmár csak az a kérdés, hogy a jelenlegi helyzetben Melletted vajon megéri-e ott maradni..? 🙂

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök