Hogyan legyél újra nőies nő?

legyél-nőies-nő


Mai világunk inkább férfias berendezkedésű, tehát sok területen elsősorban azok az emberek tudnak sikereket elérni, akik maszkulin módon (aktívan, versenyzően, tettrekészen, harcolva stb.) viselkednek. 

 

Ennek következtében egyre kevesebb a nőies nő, hiszen a hölgyek úgy gondolják, hogy érdemesebb inkább férfiasan viselkedniük, ha sikereket akarnak elkönyvelni.  

 

Viszont azt is láthatjuk, hogy a világunkból egyre jobban hiányoznak a feminin értékek… Családok mennek tönkre a nőiesség hiánya miatt. Se a hölgyek, se az urak nem érzik jól magukat a bőrükben és minden eddiginél nagyobb válságban vannak a párkapcsolatok. A nők egészsége is megszenvedi a férfias viselkedést, hiszen folyamatosan tele vannak a nőgyógyászati és a pszichológiai rendelők problémákkal küszködő hölgyekkel.

 

Ha tehát Te ennek hatására úgy döntöttél, hogy szeretnél újra nőies nő lenni, akkor próbálj ki néhányat az alábbi tippek közül!

 

(Hosszú lesz ez a cikk, de a probléma komolysága miatt erre szerintem szükség is van.)

 

Tipp #1 : Sugallja azt a külsőd, hogy nőies nő vagy!

 

Kezdjük talán a legkönnyebbel, a külső átalakulással… Hordj minél többször olyan ruhadarabokat és kiegészítőket, amiket csak a hölgyek viselhetnek! Vegyél magadnak néhány hosszú ruhát és szoknyát! Legyenek rajtad nőies kiegészítők (pl. fülbevalók, karkötők, nyakláncok stb.)! A frizurádat ne a praktikum, hanem a szépség jegyében készítsd el! Kísérletezz a sminkeléssel is.

 

Tipp #2 : Fedezd fel az érzéki oldaladat!

 

Játssz a színekkel, a formákkal, az illatokkal és az ízekkel! Törekedj a szépségre és az esztétikusságra az életed minden területén. Fedezd fel a saját szexualitásodat és merj játszani azzal, hogy nő vagy! Csábíts, gyönyörködtess és élvezd a férfiak figyelmét.

 

Tipp #3 : A viselkedésed is azt mutassa, hogy nőies nő vagy.

 

Tanulj meg nőiesen mozogni. Ne kapkodj, hanem inkább lassulj le. Húzd ki magad és merj hangsúlyozni a tested. 😉 Apró, finom mozdulatokat tegyél.

 

Tipp #4 : Írj össze néhány nőies minőséget és döntsd el, hogy Neked melyik tetszik.

 

Puhaság, lágyság, elfogadás, gondoskodás, csábítás, érzékiség, gyógyítás, érzelmesség, befogadás… Neked melyek a kedvenceid? 🙂 Válassz ki ezek közül a minőségek közül néhányat és próbáld meg jobban megélni őket a mindennapi életedben. (De ne erőltesd magadra azokat, amik nem tetszenek.)

 

Tipp #5 : Gyógyítsd meg a női felmenőidhez fűződő kapcsolatodat.

 

Milyen kapcsolatban vagy/voltál a női őseiddel – és elsősorban az édesanyáddal? Mivel a hölgyek az ő segítségével tanulják meg azt, hogy milyen nőnek lenni, ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy a Te édesanyád (illetve nagymamád, nagynénéd, testvéred stb.) milyen képet közvetített Neked a nőiségről. Érdemes meggyógyítanod a hozzájuk fűződő kapcsolatodat, mert így sokkal inkább képes leszel megélni a nőiességedet. (Ez akkor is lehetséges, ha a női felmenőid már meghaltak.)

 

Tipp #6 : Alkoss nőies módon!

 

Éld meg a kreativitásodat és csinálj valami olyasmit, ami igazán érdekel! Az a legjobb, ha női módon teremtesz valamit. Fess egy képet, főzzél egy finom ételt, hímezz, írj naplót – vagy csinálj bármilyen más kreatív dolgot, amihez csak kedved van.

 

Tipp #7 : Tölts több időt a nőkkel!

 

A női körök segíthetnek Neked abban, hogy megint nőies nő legyél, hiszen a hölgyek „felerősíthetik” egymás nőiességét és együtt igazán feminin témákkal foglalkozhatnak. Így hát beszélgess többet a női családtagjaiddal, barátaiddal és ismerőseiddel!

 

Tipp #8: Vizsgáld meg az anyasághoz fűződő kapcsolatodat!

 

A mai nőknek nagyon ambivalens a saját anyaságukhoz fűződő kapcsolatuk. Vannak, akik azt gondolják, hogy egy nő életének egyetlen igazi értelme és értéke az anyaság, míg mások eléggé hárítva állnak a gyerekvállaláshoz. Érdemes átgondolnod, hogy Neked sikerült-e megtalálnod az arany középutat ezen a téren. (Természetesen nem kell ténylegesen anyává válnod, ha nem szeretnéd. Az anyai, gondoskodó minőséget ezerféle más módon meg tudod élni, ha kedvet érzel hozzá.)

 

Tipp #9: Tedd rendbe a férfiakhoz fűződő kapcsolatodat!

 

Tévedés azt hinni, hogy a nőiesség megéléséhez „igazi férfiak” kellenek. Ennek ellenére nagyon jót fog tenni, ha meggyógyítod az édesapádhoz fűződő kapcsolatodat és felépülsz a korábbi szerelmi csalódásaidból. Ha igazán nőies nő szeretnél lenni, akkor érdemes megértened a férfiak működését is, mert így nagyobb sikereket érhetsz el náluk.

*

 

Sok teendőd lehet tehát akkor, ha vissza szeretnél találni a nőiességedhez… De szerintem kisebb-nagyobb lépésekkel érdemes elindulnod ezen az úton, ha igazán jól szeretnéd érezni magadat a bőrödben. Hidd el, hogy bőven megtérülnek majd a fáradozásaid! 🙂

 

Ha pedig úgy érzed, hogy szívesen tanulnál a nőiesség témájáról, akkor töltsd le az erről szóló ingyenes e-könyvet, ha még nem tetted meg! 🙂

 

Rendeld meg az ingyenes e-könyvet!Kérlek, pipáld be mind a hármat!


Nem küldünk spamet és nem adjuk át senkinek az adataidat!

Az adatkezelési nyilatkozatot itt olvashatod.

További információ: tomborzsofia@lelekgyongyok.hu


Nézd meg a Spam mappát, illetve Gmail esetében a „Promóciók” fület, mert lehet, hogy oda fognak megérkezni az e-mailek!

 

Sok sikert! 

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök