Számodra a tiltott gyümölcs mindig édesebb..?

tiltott-gyumolcs-


Az a típusú nő vagy, akinek gyakran tetszenek meg 
olyan férfiak, akik tabut jelentenek számára? Estél már bele a barátnőd párjába, a testvéred exébe, a tanárodba vagy bárki másba, akibe nagyon nem kellett volna..? Akkor olvass tovább, hogy megtudhasd, mi ennek az oka…  

 

Valamilyen szinten mindannyian félünk a közelségtől. Tudatosan persze azt mondjuk, hogy vágyunk egy párkapcsolatra, de ez a kijelentés nem teljesen igaz, hiszen van egy olyan részünk, amelyik nagyon is tart attól, hogy közel kerülünk valakihez és emiatt fájdalomban lesz részünk.

 

Ha gyakran zúgsz bele olyan emberbe, aki a tiltott gyümölcsöt jelképezi számodra, abban jól megjelenik a fentebb említett ellentmondás. Hiszen egyrészt meg akarod őt szerezni, másrészt viszont tudod, hogy nem nagyon kerülhetsz hozzá közel, hiszen ott van rajta a „behajtani tilos” tábla.

 

Egy tiltott ember esetében mindig ott van egy „biztonsági szelep”, ami védelmet nyújt az elől, hogy túl közel kerülj valakihez és emiatt megsérülj. (De hát ő mégiscsak a barátnőm párja, nem kéne vele kezdenem..!) Így csak a távolból mersz vágyakozni a tiltott gyümölcs után, és talán úgy istenigazából meg sem próbálod megszerezni őt.

 

Ha pedig mégis felülkerekedik Benned a vágy, és el akarod csábítani a kiszemeltedet, akkor még mindig van egy olyan vészfék, amelyik segíthet elkerülni a túlzott (és egyben veszélyes) közelséget, hiszen nagyon könnyen lehet, hogy a férfi elutasít majd Téged a kapcsolat vállalhatatlansága miatt.

 

Ez pedig fájdalmas lesz, de talán még mindig könnyebb, ha az elején mondanak Rád nemet, nem pedig már azt követően, hogy igazán közel kerültél az illetőhöz egy valódi párkapcsolatban…

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök