Mit akarnak a nők?

mit-akarnak-a-nők-a-férfiaktól


Vajon mit akarnak a nők? – talán már minden férfi feltette magának ezt a kérdést… 🙂 Ezzel a cikkel nekik szeretnék egy kicsit segíteni. És persze arra is kíváncsi vagyok, hogy a hölgyek mennyire értenek egyet az én véleményemmel…  

 

Mit akarnak a nők #1: Biztonság

 

Talán ezt kevésbé kell magyaráznom… A hölgyek arra vágynak, hogy a férfiak fizikai és lelki értelemben biztonságot nyújtsanak nekik.

 

A nők azt szeretnék, ha az uraknak férfias kisugárzásuk lenne és képesek lennének fizikai védelmet biztosítani a nehéz helyzetekben. Sajnos a hölgyek szemében nagyon rossz pont, ha egy úrnak nincsen férfias kiállása, önbizalma és nem képes képviselni a saját érdekeit (sem). Én ezt úgy szoktam mondani, hogy „nincsen meg benne az Y-faktor”.

 

A fizikai értelemben vett gondoskodásba belevehetjük az anyagi biztonság megteremtését is. (Most NEM arról az esetről beszélek, amikor egy nő gyakorlatilag gyermekként él egy férfi mellett és teljes eltartást vár el nulla viszonzásért cserébe.) A hölgyek igenis szeretik, ha egy férfi sikeres, ha képes egyről a kettőre jutni és képes pénzügyi biztonságot teremteni a családnak… jó, ha képez egyfajta védőhálót, amibe nőies finomsággal bele lehet simulni.

 

Ha már arról van szó, hogy mit akarnak a nők, akkor említsük meg a lelki biztonságot is. A hölgyek nagyon értékelik, ha a párjuk érzelmi értelemben „strapabíróbb” és képes mellettük állni a nehéz helyzetekben. Ez ad egyfajta megnyugvást a nőknek, hiszen sokkal jobban védve érzik magukat.

 

Mit akarnak a nők #2: Érzelmek

 

Tudom, hogy férfifüllel nagyon furán hangzik, de van egy olyan mondás, amely szerint a nők legnagyobb erogén zónája a lelkük. (Most komolyan. 🙂 )Ez átvitt értelemben azt (is) takarja, hogy a hölgyekre elsősorban érzelmileg érdemes hatni.

 

A nőknek nagyon fontos a szeretet feléjük történő, rendszeres kinyilvánítása. (Igen, azt is tudom, hogy ez a férfiaknak pedig egy idő után igen megterhelő. 🙂 ) A hölgyek azt várják az uraktól, hogy szeretgessék őket és sokszor nyilvánítsák ki nekik az érzelmeiket.

 

A férfiaknak azt tudnám tanácsolni, hogy figyeljék meg, hogy a párjuk milyen módon tudja fogadni a szeretetet és lehetőleg ezen a módon kommunikálják felé az érzelmeiket. (5 szeretetnyelv létezik: testi kontaktus megélése, szerető szavak kimondása, ajándékok adása, minőségi idő eltöltése, szívességek megtétele.)

 

Mit akarnak a nők #3: Elkötelezettség és közös célok

 

Az elkötelezettség tulajdonképpen összefügg a biztonság fogalmával. A nők túlnyomó többsége nem szeretne csak ágyas / „barát extrákkal” / szerető stb. lenni. A hölgyek inkább arra vágynak, hogy a férfiak teljesen fogadják el őket és legyenek a valódi társaik, ne csak használják őket az előnyeikért.

 

Ha arról beszélünk, hogy mit akarnak a nők, akkor a közös célokat is meg kell említenünk. Az elkötelezettség mellett természetesen tartania kell valahová a kapcsolatnak, különben egy idő után stagnál és ellaposodik a viszony. Úgyhogy érdemes mindig előrefelé tartani és valami olyan célnak a megvalósításán dolgozni, amihez mindkét fél hozzá tudja tenni a maga részét.

 

Sok férfinak nem tetszik, hogy mit akarnak a nők

 

Igen, azt is tudom, hogy rengeteg úr még most sem igazán érti, hogy a fentebb említett dolgokra miért vágynak a hölgyek. És igen, azzal is tisztában vagyok, hogy rengeteg férfi szemében azonnal egyfajta „követelőzésnek” és „irreális elvárásnak” hatnak az általam leírt dolgok.

 

Viszont én még ebben az esetben is azon a véleményen vagyok, hogy az erősebbik nem tagjaként érdemes megjegyezni, hogy mit akarnak a nők, hiszen a nők körében azok a férfiak lesznek sikeresek, akik azt „adják” a hölgyeknek, amire ők vágynak – még akkor is, ha történetesen a férfiak egy része nem igazán érti, hogy miért fontos a nőknek a biztonság, az érzelmes hozzáállás, az elkötelezettség és a közös célok megvalósítása.

 

Ez a cikk természetesen nem a férfiak bántása érdekében íródott, hanem csupán egy kis betekintést kívánt nyújtani a hölgyek fejébe. Hiszen ne feledjük a cikk legfontosabb üzenetét: azok az urak lesznek sikeresek a hölgyeknél, akik tudják, hogy mit akarnak a nők, és nem félnek nekik megadni ezeket a dolgokat… 😉 

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök