Ha valaki azt mondja, hogy az összes exe idióta…

összes-ex-idióta


Ha megkérsz valakit arra, hogy mondjon néhány szót a korábbi partnereiről, akkor nagy valószínűséggel nem túl sok pozitív dolgot fogsz tőle hallani. Ez valahol sajnos természetes, hiszen a felek rengeteg esetben nem maradnak egymással jó viszonyban a szakítás után.

 

Igen ám, de mi van akkor, ha valaki úgy véli, hogy kivétel nélkül az összes eddigi exe egy idióta? Mi van akkor, ha valaki úgy gondolja, hogy minden rosszért csak is kizárólag a volt partnerei hibáztathatók..?

 

Ha valaki azt mondja, hogy az összes eddigi exe egy idióta, az sajnos nem túl jó előjel… Ez vagy azt jelezheti, hogy az illető nem tud túl jól választani, vagy azt, hogy esetleg valamilyen baj lehet vele, és az exei ennek hatására kezdhettek el „idiótán” viselkedni.

 

Például van egy olyan ismerősöm, aki gyakran panaszkodik arról, hogy milyen idegbajosak voltak a korábbi partnerei. Sokszor sajnálkozik amiatt is, hogy már a mostani párja is kezd „idegronccsá” válni. Igen, csak azt nem teszi hozzá, hogy ezek az emberek azután váltak olyan idegessé, miután felfedezték, hogy ő titokban mással találkozgat…

 

Tudom, hogy már a mostani párja mellett is keresi a következő „áldozatát” – akit persze többek között azzal kábít, hogy ő szegény mennyire melléfogott a korábbi, idegbajos partnereivel. Az új, őt nem ismerő ember pedig simán beveszi ezt a mesét, és meg akarja menteni, illetve be akarja neki bizonyítani, hogy ő aztán nem olyan, mint a korábbi partnerek.

 

De persze nagy valószínűséggel ő is csak addig tud majd nyugodt maradni, amíg rá nem jön arra, hogy az ideálisnál többen vannak a kapcsolatban. Utána jó eséllyel ő is bekerül majd az „idegbajos exek” táborába.

 

Ezért mondom, hogy ne hidd el automatikusan a „minden exem idióta” mesét, hanem inkább nézz utána a miérteknek, hiszen nagyon sokszor két emberen áll a vásár…

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök