Mi lenne, ha meggondolná magát az, aki elutasított Téged..?

meggondolná-magát


Érthető módon nagyon fájó tud lenni, ha valaki nem viszonozza az érzelmeidet és nem akar Veled olyan mélységű kapcsolatba bonyolódni, mint amilyenre Te vágyakozol. Ha ilyen szituációban vagy, akkor már biztosan álmodoztál arról, hogy milyen jó lenne, ha a másik fél valami miatt mégiscsak meggondolná magát Veled kapcsolatban. De biztos, hogy tényleg olyan jól járnál ezzel..?

 

Például képzeld el, hogy egy nap csoda történik, és valahogyan mégis összejössz azzal az emberrel, aki eddig nemet mondott a kapcsolatotokra, mivel ő úgy döntött, hogy mégiscsak próbáljátok meg együtt. A föld felett járnál örömödben, igaz? Hiszen azt gondolnád, hogy végre boldogok lehettek együtt!   

 

Viszont ezzel szemben az fájó igazság, hogy nagy valószínűséggel hosszabb távon úgysem igazán működnének közöttetek a dolgok. Hogy miért..?

 

Nos, azért, mert nem egy „szintről” érkeznétek a kapcsolatba. Míg Te azért mennél bele a dologba, mert tényleg őt akarnád, addig ő csupán azért jönne össze Veled, mert meggondolná magát egy olyan viszonnyal kapcsolatban, amit egyébként nem is igazán akart. És ez az egyensúlytalanság bizony előbb-utóbb problémákat okozna köztetek.

 

Hiszen fülig szerelmesen mennyire lennél képes boldognak lenni egy olyan emberrel, aki csupán „na jó, végülis legyen” alapon választott Téged? 🙁 Valószínűleg nem nagyon.

 

Éppen ezért én azt mondom, hogy felesleges bárki olyanra várnod, aki nem (igazán) akar Veled együtt lenni… Nincs értelme arról álmodozni, hogy a kiszemelted végül majd meggondolja magát – mert ha esetleg valamilyen csoda folytán tényleg meggondolja magát, akkor sem túl valószínű, hogy boldog leszel vele. 🙁

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök