Viszonzatlan szerelem – egy módszer a továbblépés érdekében

viszonzatlan szerelem - reménytelen szerelem


Kevés olyan ember van, aki nem tapasztalta meg, hogy milyen a viszonzatlan szerelem. Sajnos elég fájdalmas tud lenni és sokszor nem egyszerű belőle kikászálódni.  

 

Pedig van rá egy jó módszer: Kezdd el magadat jobban szeretni, mint ahogyan őt szereted!

 

Azt a szerelmet, amit neki akarnál adni, ajándékozd inkább magadnak! Azt az energiát, amit rá szeretnél szánni, fektesd inkább magadba!

 

A viszonzatlan szerelem esetében rengeteget segíthet, ha sokat szeretgeted önmagadat.

 

Gondolkodj el rajta, hogy kiket / miket szeretsz! Hogy neked konkrétan milyen emberek / élvezeti cikkek / tevékenységek jelentik a boldogságot, és foglalkozz ezekkel a személyekkel / dolgokkal / tevékenységekkel!

 

Családozz és legyél a barátaiddal! Egy finom süti, egy pohár bor, egy forró fürdő, egy jó könyv vagy egy izgalmas sorozat rengeteget segíthet. Halmozd az élvezeteket!

 

Itt lehet az ideje egy új hobbi kipróbálásának vagy egy remek utazásnak… vagy bármi másnak, amivel úgy érzed, hogy sok-sok szeretetet adhatsz magadnak!

 

A fókuszt tedd át a másikról önmagadra! Így hamarabb elmúlik majd a viszonzatlan szerelem, hiszen előbb-utóbb úgyis rájössz, hogy egy önmagát szerető embernek nem egy olyan partner kell, aki őt nem szereti viszont.

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök

 

 

 

A képek forrása a pixabay.com.