Honnan tudom, hogy csak arra kellek neki? – 3 jel


Valahol mélyen legbelül minden komolyabb kapcsolatra vágyó nő fél attól, hogy egy olyan férfi áldozatává válik, aki csak eljátssza a hősszerelmest, valójában meg csupán szexet szeretne. Persze léteznek olyan jelek, amik egyértelműen megmutatják, ha a másik fél csak szexet akar. Igen ám, de mi a helyzet akkor, ha az adott férfi okosan játszik, és nem olyan könnyű felismerni a viselkedéséből, hogy valójában csak meg akarja szédíteni a nőt és testileg ki akarja használni? 

 

A cikk megírásához elővettem néhány olyan olvasói levelet, amely olyan történetet mesélt el, ahol az adott hölgy alapjában véve megfontolt és elővigyázatos volt, ám végül mégis kénytelen volt azzal szembesülni, hogy a nagyon szerelmesnek tűnő párja lelépett nem sokkal a szex után, vagy hogy mellette még több vasat is tartott a tűzben. A cikk megírása tehát valós események alapján történt.

 

Most pedig lássuk, hogy milyen jelek árulkodhatnak arról, hogy egy férfi csupán játssza a hősszerelmest…

 

1.jel: Túl álomszerűen alakulnak a dolgok.

 

Ami túl szép, hogy igaz legyen, az sajnos nagyon sokszor valóban irreálisnak bizonyul… 🙁 Így hát ha egy férfi gyanúsan hamar elkezdi emlegetni az összeköltözést, a gyűrűt vagy a babát, akkor legyél résen, mert lehet, hogy csak ágyba akar vele csalni. Az is bajt jelezhet, ha az úriember már rövid időn belül olyanokat mond, hogy “úgy tűnik, hogy megtalálta a társát” és hogy az adott nő “nem olyan, mint a többi”.  Gyanúra adhat okot, ha egy férfi az ismerkedés során hamar kijelenti, hogy “ő csakis a végleges társát keresi”. Akkor is szólaljon meg Benned a vészcsengő, ha a férfi már korán azt állítja, hogy beszélt Rólad a családjának vagy a barátainak.

 

Hidd el, hogy a férfiak pontosan tudják, hogy Te nőként mit akarsz hallani tőlük – és hogy mitől leszel szerelmes, hiszen ez a kulcs ahhoz, hogy letold nekik a bugyidat. Viszont Neked nem azt kell nézned, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy mit csinálnak!

Ha túl hamar kezdik el emlegetni a szintlépést az elköteleződésben, akkor legyél résen. Ha szinte még nem is ismernek, de már Te vagy álmaik asszonya, akkor is legyél szkeptikus. Az is furcsa, ha egy férfi szinte rögtön azt mondja, hogy “kizárólag a végleges társát” keresi, hiszen a legtöbbjük azért nem mondana nemet egy egyéjszakás kalandra. Tudom, hogy szeretnél egy tündérmese részese lenni, és nagyon vágysz arra, hogy álomszerűen alakuljanak a dolgok, de ennek ellenére nem szabad vaknak lenned! Sajnos nem minden az, mint aminek látszik…

 

2. jel: A férfi nem igazán von be Téged az életébe.

 

Lehet, hogy az általad megismert férfi túl elfoglalt, ezért csak keveset találkozik Veled. Elképzelhető, hogy telefonon vagy chaten sokat beszél magáról, de nem túl sok személyes randitok van. Bár ígérgeti, de végül nem nagyon találkozol sem a barátaival, sem pedig a családjával. Előfordulhat, hogy a lakását sem mutatja meg Neked, illetve hogy nem igazán visz el nyilvános helyekre. Vagy ha mégis, akkor inkább egy félreeső helyet választ a randihoz.

 

Sajnos az olvasói levelek alapján sok nő kénytelen volt azzal szembesülni, hogy a férfi valójában azért volt olyan elfoglalt, mert a “párkapcsolata” mellett folyamatosan társkeresőzött, és az újonnan megismert hölgyekre is időt kellett szakítania.

Ha a férfi nem (vagy csak alig) mutatja meg a lakását, az annak a jele is lehet, hogy valójában együtt lakik valakivel, csak ezt véletlenül elfelejtette mondani. Ha pedig nincsenek nyilvános randik, akkor esélyes, hogy titkolóznia kell valaki vagy valakik előtt. Azt meg már mondanom sem kell, hogy miért marad el a barátoknak és a családtagoknak való bemutatás.

 

3. jel: Gyanús jelek a közösségi médiában.

 

Az olvasói levelek szerint az is gyakori, hogy a hősszerelmesnek tűnő férfiaknak a közösségi médiás profiljukon gyakran vannak új ismerőseik – főleg nők. Az is gyanúra adhat okot, ha sok nő lájkolgatja és kommenteli a közösségi médiában megosztott dolgaikat. (Vagy fordítva, és pont, hogy az úriember bizonyul túl aktívnak…)

 

Ha egy férfi valójában nem gondolja Veled komolyan a dolgokat, akkor nem fog belemenni abba, hogy névvel együtt kirakja a profiljára, hogy kapcsolatban vagytok.

(Mindegy, hogy milyen indokkal hárítja el a dolgot.) Az is bajt jelezhet, ha végül publikálja a dolgot, de aztán rövid időn belül el is tüntetni, vagy úgy állítja be, hogy csak számodra legyen nyilvános a kapcsolati állapota, mások pedig ne lássák a státuszát.

 

Honnan tudom, hogy csak arra kellek neki?

 

A fentebb említett jelek tehát arról árulkodnak, hogy nem biztos, hogy a férfi szándékai tisztességesek. Persze 100%-os védelem nem létezik, de ennek ellenére legyél résen, mert hamar áldozattá válhatsz! Ha már több jelet is észreveszel, az sajnos azt jelezheti, hogy a hősszerelmes vetítés ellenére valójában csak szexre kellessz..!

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök