Hogyan tegyem féltékennyé..?

hogyan-tegyem-féltékennyé


Mindenkinek megfordult már a fejében, hogy féltékennyé teszi a párját, a kiszemeltjét, vagy éppen az exét… Pedig sajnos a legtöbb esetben nem működik ez a stratégia. De vajon miért nem..? 

 

Hogyan tegyem féltékennyé? – Mesterséges módszerekkel

 

Ha féltékennyé akarsz tenni valakit, annak általában az az oka, hogy nagyobb figyelemre vágysz a részéről. Szeretnéd, ha ráébredne arra, hogy fontos vagy Neki, és hogy nem akar Téged elveszíteni. Azt akarod, hogy az illető közbelépjen és hogy üsse ki a nyeregből a vetélytársát.

 

Ezzel szemben általában nem így szokott elsülni a dolog. Sajnos kevés esetben jön be ez a terv. A féltékennyé kívánt tenni személy valószínűleg inkább megharagszik Rád és ne adj’ Isten még könnyűvérűnek is tart amiatt, hogy egyszerre több személlyel kavargatsz. Megeshet az is, hogy eltávolodik Tőled az incidens miatt. Vagy az is előfordulhat, hogy átlát a szitán, és szánalmasnak tartja, hogy a féltékennyé tevéssel próbálsz meg belőle több figyelmet kicsikarni – és inkább még kevesebbet foglalkozik majd Veled. Vagy rájön arra, hogy „gyenge” vagy, és ezt rossz esetben ki akarja majd használni. 🙁

 

Éppen ezért én azt mondom, hogy ne próbáld meg direkt, „mesterséges” módszerekkel féltékennyé tenni a párodat, az exedet vagy a kiszemeltedet, hiszen nagy annak a valószínűsége, hogy a végső célodat úgysem éred el vele.

 

Hogyan tegyem féltékennyé? – Természetes módszerekkel

 

Ha mindenáron féltékennyé akarod tenni az illetőt, akkor próbáld meg inkább „természetes” módszerekkel elérni a célodat!

Azt az energiát, amit a Vele kapcsolatos taktikázásra akartál volna szánni, fordítsd inkább saját magadra! Tedd önmagadat sokkal vonzóbbá, és hidd el, hogy ezt mások is észre fogják venni! ?

 

Így nem is kell majd külön azon fáradoznod, hogy féltékennyé tedd a kiszemeltedet, a barátodat, vagy az exedet, mert a vonzalmad növekedésének hála maguk is rájönnek majd arra, hogy innentől kezdve nagyobb konkurenciára számíthatnak. Pláne akkor, ha majd magadra fordított energiád hatására tényleg megérkeznek az első vetélytársak…

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /

Lélekgyöngyök