Hogyan enyhítsd egy párkapcsolat hiányát..?

hogyan-enyhitsd-egy-parkapcsolat-hianyat-


Mindenkinek lehetnek olyan időszakok az életében, amikor éppen nem talál magának megfelelő partnert. Ilyenkor teljesen természetes, hogy több szempontból is hiányzik az ellenkező nem közelsége. De mit lehet tenni ebben a helyzetben, ha nincs a láthatáron egyetlen szóba jövő ember sem..?  

 

Ha Te éppen ebben a cipőben jársz, akkor jó, ha tudod, hogy átmenetileg úgy is enyhítheted a másik nem hiányát az életedben, ha elkezdesz férfiasabban viselkedni. Így részben betöltheted azt az érzelmi űrt az életedben, amit egy párkapcsolat hiánya okoz.

 

Például nézz inkább férfiaknak való filmeket, próbálj ki néhány keményebb teljesítményre ösztönző sportot, egyél férfiasabb ételeket… Bár ezek a dolgok nőként kezdetben furcsának hatnak majd, de arra mindenesetre jók lesznek, hogy egy időre csökkentsék a Benned lévő érzelmi sóvárgást.

 

Fontos kiemelni, hogy ha viszont meg akarsz hódítani egy férfit, akkor a közelében nem tanácsos maszkulin módon viselkedned, mert ez valószínűleg nem fogja elnyerni a tetszését. Bár soha ne feledd, hogy a maszkulin „időszakod” alatt szerzett tapasztalataid sokat segíthetnek abban, hogy közös beszédtémáid legyenek egy férfival… ?

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök