Egy egyszerű, de hatásos módszer a párkapcsolatod boldogabbá tételéhez

egy-egyszerű-de-hatásos-módszer-párkapcsolat


Az interneten nagyon sok bonyolult ötletet lehet találni azzal kapcsolatban, hogyan kell egy párkapcsolatot boldogabbá tenni. Pedig nem kell mindenképpen valami összetettre gondolni, hiszen van néhány olyan egyszerű, de nagyszerű módszer, amellyel bármelyik párkapcsolat jobbá tehető…

 

Úgy veszem észre, hogy nagyon sokan figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy ha valaki támogatja a partnerét az álmai elérésében (vagy legalábbis a fontosabb tervei megvalósításában), az hatalmas pluszt tud jelenteni a másik ember számára.

 

Sajnos sokan a szemeiket forgatva, lekicsinylően beszélnek arról, hogy a partnerüknek milyen álmai vannak. Vagy jobb esetben talán nem kritizálják a másikat a vágyai miatt, hanem simán csak passzívan asszisztálnak a projektjeihez.

 

És miért olyan nagy baj ez..? :O Azért, mert előbb-utóbb mindig feltűnnek a láthatáron olyan potenciális partnerek, akik viszont szívesen támogatják a másikat az álmai megvalósításában – és nekik bizony nagyon nehéz lehet ellenállni!

 

Nem véletlen, hogy a párjukat egy másik emberért elhagyó emberek sokszor azt jelölik meg a szakítás okaként, hogy a régi partnerük már nem hitt bennük, az újjal viszont együtt tudnak dolgozni az álmaik elérésen. 🙁 Sőt, tőle még elismerést is kapnak azért, hogy vannak vágyaik, illetve hogy elég bátrak ahhoz, hogy elinduljanak a megvalósításuk felé.

 

Pont ezért érdemes még időben észbe kapni és támogatni a partnert az útján – még akkor is, ha valaki nincs odáig és vissza a párja „hóbortjaiért”. Persze nem mindig könnyű valakit egy olyan dologban támogatni, ami a másik számára nem érdekes vagy hasznos, de ennyi tiszteletet általában azért megérdemel a partner. 😉

 

 

Tombor_Zsófia_166_190
Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök