Mit tegyél, ha a férfi ritkán jelentkezik?

ha-a-férfi-ritkán-jelentkezik


Ha a férfi ritkán jelentkezik, akkor valószínűleg frusztráltnak, szomorúnak vagy dühösnek érzed magadat, és azon gondolkodsz, hogy mit tehetnél ebben a helyzetben. Lássuk, hogy milyen megoldások közül választhatsz! 

 

-1.lépés: Először adj figyelmet önmagadnak!

 

Én úgy látom, hogy sok nő azért sóvárog annyira a férfiak figyelme iránt, mert nem ad elég figyelmet önmagának. Ezzel természetesen NEM azt akarom mondani, hogy helytelen, ha azt érzed, hogy az általad választott férfinak foglalkoznia kellene Veled, mert teljesen érthető, ha vannak ilyen elvárásaid.

 

Ha a férfi ritkán jelentkezik, akkor először is érdemes azzal kezdened, hogy szeretgeted egy kicsit önmagadat, és nem egy másik személy segítségével próbálod meg betömni a Benned tátongó érzelmi űrt.

 

Nekem az a tapasztalatom, hogy az önszeretettel kapcsolatos tevékenységek hatására csökken a mások figyelméért tanúsított sóvárgás. Ha egy kicsit feltöltöd magadat energiával, akkor egyébként érzelmileg is sokkal könnyebb lesz a rossz időszak átvészelése.

 

0.lépés: Ha a férfi ritkán jelentkezik, akkor jelezd Neki a problémát.

 

Tudom, hogy ez banális tanácsnak hangzik, mégis azért tartom fontosnak elmondani, mert sok hölgy nem meri nyíltan kimondani azt, ami valójában bántja, és inkább azt szeretné, hogy a partnere vagy a jelöltje magától jöjjön rá a dologra.

 

Mivel senki sem gondolatolvasó, ezért ezt sajnos nem szabad elvárnod a kiszemeltedtől vagy a partneredtől. Ehelyett felnőtt módjára, manipulációtól és célozgatásoktól mentesen, egyértelműen jelezned kell az igényeidet. Fontos, hogy kedvesen, nőiesen, nem vádaskodva – ám méltóságteljesen – mondd el, hogy mire vágysz. Jó, ha azt is elhinted a beszélgetés során, hogy milyen intenzitású kapcsolattartásra vágysz.

 

1.lépés: Válassz az opciók közül, ha a férfi ritkán jelentkezik!

 

Ha ennek hatására nagyobb figyelmet tapasztalsz az úriember részéről, akkor máris rendben vannak a dolgok. Viszont ha férfi ritkán jelentkezik továbbra is annak ellenére, hogy már többször is egyértelműen jelezted Neki a problémát, akkor nagyon leegyszerűsítve 3 lehetőség közül választhatsz, ha nem akarsz méltatlan módon könyörögni, veszekedni, megalázkodni, hisztizni vagy erősködni:

 

A) Elfogadod, hogy ennyit érsz az adott férfinak, és továbbra is kizárólagos kapcsolatban maradsz Vele annak ellenére, hogy gyakran éhezel mellette érzelmileg. Belenyugszol, hogy ebben a kapcsolatban ennyi van.

B) Vele maradsz, de közben teszel azért, hogy máshonnan megszerezd azt a maszkulin figyelmet, ami hiányzik Neked. Mondjuk flörtölsz más férfiakkal, szeretői viszonyt tartasz fent, elkezdesz ismerkedni, és így tovább…

C) Úgy döntesz, hogy kevés az, amit ez a férfi adni tud, és inkább szakítasz, majd továbblépsz. Keresel egy olyan embert, aki jobban megfelel az igényeidnek.

 

Melyik lehetőséget válasszam, ha a férfi ritkán jelentkezik?

 

Direkt nem kommentáltam az egyik, fentebb felsorolt opciót sem, hiszen azt szerettem volna, ha a saját értékítéletedre támaszkodva Te döntöd el, hogy melyik lehetőség a leginkább testhezálló számodra abban az esetben, ha a férfi ritkán jelentkezik. Úgyhogy hajrá, válaszd ki azt, amelyik szerinted a legjobb lenne Neked! Bár ha ismersz már engem a blogom alapján, akkor szerintem tudod, hogy én melyik opciót ajánlanám… ?

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /

Lélekgyöngyök