Ne pedáloztasd feleslegesen a férfiakat

ne-pedáloztasd-feleslegesen-a-férfiakat


Ma ismét egy aktualitásról fogok írni, ugyanis mostanában egyre több olyan történet jön velem szembe, amiben a férfiak arról panaszkodnak, hogy eléggé pórul jártak a kiszemeltjük miatt, és „feleslegesen elpazarolták rájuk egy csomó időt, energiát és érzelmet.” 

 

Azt történt ugyanis, hogy a hölgyek az ismerkedés során nem jelezték Nekik, hogy ők bizony semmit sem szeretnének tőlük. Ennek ellenére a nők szívesen elfogadták a bókokat, a kávé- és a vacsorameghívásokat, és örömmel vették, ha hívták őket telefonon. Az elején még úgy tűnt, hogy sínen vannak a dolgok.

 

Majd telt-múlt az idő, és az egész dolog nem haladt semerre. Nyilván a férfiak érezték, hogy valami nem oké, ezért egy idő után rákérdeztek, hogy akkor mi is a helyzet. És itt jött a fekete leves, ugyanis a nők bevallották, hogy ők igazából semmit sem szeretnének ezektől a férfiaktól. (Sőt, az indokaik / kifogásaik alapján nagy valószínűséggel már az elejétől kezdve tudták, hogy részükről nem fog összejönni semmilyen komoly vagy komolytalan dolog.)

 

Félreértés ne essék, nincs azzal semmi gond, ha valaki az ismerkedés folyamán jön rá arra, hogy valamilyen ok folytán mégsem akar semmit a randipartnerétől, és ezt kedvesen, de egyértelműen kommunikálja is Neki.

 

Viszont az szerintem nem korrekt, ha valaki eleve tudja, hogy semmit nem akar az adott férfitól, de ezt nem jelzi, hanem hagyja, hogy az illető hadd pedálozzon tovább. És csak a dolgok végén, a rákérdezésnél vallja be, hogy hát bizony ő nem akar semmit… (És talán soha nem is akart.)

 

Épp ezért arra kérlek Téged, hogy Te cselekedj másképp! Ha már nagy valószínűséggel tudod, hogy nem akarsz semmit egy férfitól, akkor azt egyértelműen jelezd Neki, és ne hagyd, hogy feleslegesen pedálozzon. Már csak azért se, mert ezzel remekül le lehet szoktatni a férfiakat arról, hogy a jövőben bármilyen erőfeszítést is tegyenek a nők meghódításáért… 🙁

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /

Lélekgyöngyök