Mit NE írj bele a társkeresős profilodba..?

társkeresés párkapcsolat


Köztudott, hogy az internetes társkeresés sok buktatót tartogat magában. Valóban nem könnyű sikereket elérni ezzel a módszerrel, de szerintem nem is lehetetlen. Első lépésként egy jó profil kell hozzá. De mi az, amit az adatlapodnak NEM érdemes tartalmaznia, ha szeretnél egy jó kapcsolatot..?

 

Biztosan Te is belefutottál már olyan szövegekbe a netes társkeresőkön, mint például…

 

  • „Kalandorok kíméljenek.”

  • „Eltitkolt tartozással rendelkezők ne írjanak.”

  • „Diplomások kizárva.”

 

(Még mielőtt bárki is megszólna érte, a fenti példákat egytől egyig a való életből vettem, ezek tényleg szerepeltek már a társkeresős oldalakon.)

 

És hogy miért nem jó ilyen „kizárásos mondatokat” beleírnod a profilod szövegébe..?

 

Egyrészt azért, mert sokan úgysem olvassák el őket. (Vagy ha el is olvassák, attól még bepróbálkoznak „próba-szerencse” alapon.)

 

Másrészt pedig gondolj bele abba, hogy mit közvetítesz önmagadról mások számára a fenti mondatokkal.

 

Azt, hogy már megbántott egy (vagy több) kalandor. Azt, hogy valaki korábban átvert a pénzügyi helyzetével kapcsolatban. Azt, hogy valaki lekezelt Téged azért, mert nem voltál olyan tanult, mint ő.

 

Egyszóval tehát rögtön azt közvetíted magadról a férfiaknak az adatlapoddal, hogy jelenleg még SÉRÜLT LELKŰ vagy.

 

Persze jogod van sérültnek neki, hiszen mindenki csalódott már valakiben az életében. Nem arról van szó, hogy vitatnám a fájdalmad érvényességét.

 

Viszont ha rögtön az tűnik fel a profilodon, hogy még nem heverted ki az előző csalódásodat, akkor sajnos az nem sok jót ígér a következő jelentkezőnek. Az az igazság, hogy a legtöbben nem vágynak komolyabban egy olyan emberre, aki még mindig nagyon dühös / szomorú / bosszúszomjas a korábbi partnerei szemétségei miatt. 🙁

 

Fordítsd meg a gondolkodásodat: Te mennyire akarnál egy olyan partnert, aki még mindig gyakran dühöng a volt nője tettei miatt? Mennyire tetszene Neked egy olyan férfi, aki még egyelőre „védekező üzemmódban” van a korábbi felesége megcsalása miatt? Mennyire tudnál érzelmileg kapcsolódni egy olyan emberrel, akiről süt, hogy még nem lépett túl az előző partnere árulásán..?

 

Nem inkább egy olyan személyre vágynál, aki már képes tisztább lappal Eléd állni, mert feldolgozta a csalódásait..? Valószínűleg erre a kérdésre az a válasz, hogy DE. 🙂

 

Ezért kérlek, hogy legyél elővigyázatos azzal, hogy mit írsz bele a társkereső profilodba. NE közvetítsd azt magadról rögtön az első pillanatban, hogy csalódott ember vagy, mert a legtöbben erre nem indulnak be. És sajnos vannak olyan személyek is, akik eleve a sérült, kiszolgáltatott nőkre utaznak, mert tudják, hogy a megfelelő módszerekkel őket könnyebben át lehet verni…

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia / 

Lélekgyöngyök