Miért nem éri el a célját sokszor a női hiszti?

női-hiszti-férfi


Ha hölgyeknek nem teljesül egy bizonyos vágyuk, akkor időnként a hiszti módszeréhez folyamodnak a céljuk elérése érdekében. 

 

Az urak pedig általában rosszul vannak ettől. 🙂 (Persze fordított is lehet a felállás, hiszen a férfiak is hisztizhetnek!)  

 

Viszont érdemes megjegyezni, hogy nőként azért nem éri meg egy probléma miatt hisztizni, mert így a férfi számára a hiszti válik az elsődleges problémává, a tényleges probléma pedig csak másodlagos lesz.

 

Az urak egy része bármit megtenne azért, hogy a hisztiző párját, vagyis a zaj forrását elhallgattassa. Gyakran oda sem figyel a nő mondandójára, mert egyedül arra képes koncentrálni, hogy legyen már vége az érzelmek kiárasztásának, ami számára annyira kellemetlen.

 

Ennek érdekében még olyan dolgokat is megígérhet, amiket amúgy esze ágában sincsen teljesíteni. 🙂 A hölgy később meg csak pisloghat, hogy miért nem tartja be a férfi az ígéreteit. Sajnos ebben az állapotban az erősebbik nem tagja mindent ráhagyhat a párjára annak érdekében, hogy fejeződjön már be a műsor.

 

Az úrnak tényleges problémával pedig már nem marad kapacitása foglalkozni, mert az ő szempontjából a lényeget a hiszti megfékezése jelenti. Azt se felejtsük el, hogy egy férfi bizony neheze(bbe)n képes egyszerre több helyre figyelni. Ráadásul bonyodalmakat okozhat neki túl sok érzelem egyszerre történő kezelése.

 

A hiszti egy olyan dolog, amit nagyon sok férfi „nem engedhet meg magának”. Szerintem azt is nehéz megélniük az uraknak, hogy egy nő bizony szabadjára engedheti az érzelmeit, ha valami nagyon kényelmetlen számára, míg nekik a társadalom elvárásai szerint szótlanul kell tűrniük a nehézségeket és nem illik panaszkodniuk.

 

Még nagyobb gondot jelent, hogy a hiszti eredményeként a nő bekerülhet a férfi szemszögéből nézve az „érzelmileg instabil”/”nekem túl sok” kategóriába. És ez bizony nem ígér túl sok jót a kapcsolat szempontjából…

 

(Akit bővebben érdekel ez a téma, az Sherry Argov könyveit keresse! 🙂 )

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök

 

 

 

A képek forrása a pixabay.com.