Ha egy férfi nem mer kezdeményezni…

ha-egy-férfi-nem-mer-kezdeményezni


Ha egy férfi nem mer kezdeményezni, az általában frusztrálja a nőket. És akkor itt jön a millió dolláros kérdés: mit tehetsz Te, ha ebbe a helyzetbe kerültél..?

 

A cikk kedvéért most tételezzük fel, hogy tényleg arról van szó, hogy az adott férfi „csupán” nem mer kezdeményezni, nem pedig arról, hogy nem is igazán akar – ezt a két dolgot ugyanis gyakran összetévesztik a nők. 🙁

 

Ha egy férfi nem mer kezdeményezni – 1.lépés

 

Ha egy férfi nem mer kezdeményezni, akkor szerintem először is tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy biztos, hogy egy olyan embert akarsz magadnak megszerezni, aki nem eléggé tökös ahhoz, hogy randira hívjon? 🙁 Ez azért nem túl jó kezdet… Ha már az elején sem tűnik elég férfiasnak az illető, akkor nem biztos, hogy túl rózsás lesz a folytatás.

 

Ha egy férfi nem mer kezdeményezni – 2.lépés

 

Ha egy férfi nem kezdeményez, de a kedvezőtlen előjel ellenére Te mégis úgy döntesz, hogy nem hagyod veszni a dolgot, akkor pedig adj apró, bátorító, flörtölő jeleket a kiszemeltednek! Ha ennek a hatására sem lép, akkor pedig jöhet egy egyértelmű jelzés arra vonatkozóan, hogy részedről szabad a pálya.

 

Ha egy férfi nem mer kezdeményezni – 3.lépés

 

Persze ilyenkor jön az a kérdés, hogy jó-jó, de mi van akkor, ha az apró, illetve az egyértelmű jelek leadása után sem lép a férfi? Akkor randira lehet hívni..? A válaszom az, hogy igen, de ilyenkor már szinte biztos, hogy az esetében nem a bátorsággal, hanem a hajlandósággal van a gond. Vagyis ő sajnos nem lesz motivált abban, hogy bármi komolyabb alakuljon ki köztetek. Viszont ha ez nem zavar Téged, akkor bátran hívd el valahová és élvezd ki a pillanatot, de ne lovalld bele magad abba, hogy ebből bármi több lesz.

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /

Lélekgyöngyök