Egy gyakori trükk, aminek sok nő dől be

egy-gyakori-trükk-aminek-sok-nő-dől-be


Számos kérdést kapok a nőktől azzal kapcsolatban, hogy miért van az, hogy egy férfi egy ideig érdeklődik irántuk, flörtöl velük, hívogatja őket, írogat nekik, aztán egyszercsak (látszólag ok nélkül) eltűnik, vagy legalábbis észrevehetően visszahúzódik az ismerkedés során.

 

Az első esetbe azok a sztenderd okok sorolhatók, amelyek talán mindenki számára nyilvánvalók: lehet, hogy valamilyen ok folytán a férfi kiábrándulttá és csalódottá vált. Vagy lehet, hogy képbe jött neki valaki más. Vagy rájött, hogy nem akar ennyit pedálozni az adott nőért. Vagy esetleg a férfi életében állt be valamilyen változás, és emiatt húzódott vissza. Vagy bármi más.

 

De én most nem erről az esetről szeretnék beszélni, hanem arról, hogy mi van olyankor, amikor a férfi szándékosan, stratégiai jelleggel húzódik vissza az adott nőtől azért, hogy elérje, amit szeretne.

 

Ugyanis sok férfi tisztában van azzal, hogy ha érdeklődést mutat valaki iránt, majd ezután visszahúzódik, akkor annak hatására a nők jó része sajnos elég kiszámítható reakciót ad. 🙁 A legtöbben ilyenkor kétségbe esnek és elkezdenek nyomulni, illetve próbálják „rendbe hozni” azt, ami történt. Rengetegen bepánikolnak amiatt, hogy a már majdnem megszerzett(?) férfi végül mégis kicsúszik a kezeik közül, és szexszel vagy egyéb szívességekkel próbálják meg mégis maguk mellett tartani az illetőt. 🙁 Aki meg ennek hatására nyilván jól jár, mert így szert tesz egy kis plusz figyelemre, gondoskodásra vagy szexre… A nők viszont a legtöbbször az extra fáradalmaik ellenére sem (igazán) kapják meg azt, amire vágytak.

 

Pont ezért nem érdemes tehát futni azok után a férfiak után, akik már az ismerkedés során jelentősen visszahúzódnak. Ebből általában nem jönnek ki jól a nők, sőt, a legtöbbször még csak nagyobb bajt hoznak a saját fejükre azzal, ha nyomulnak és hagyják magukat kihasználni. Ezért kell észnél lenni és – bármennyire is nehéz – pontot kell tenni az ilyen ismerkedős kapcsolatok végére.

 

 

Tombor_Zsófia_166_190
Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök