Vissza tudod szerezni az exed, ha megváltozol…?

ex-visszaszerzése-szakítás-megváltozás


Vajon vissza tudod építeni a párkapcsolatodat akkor, ha változtatsz azokon a dolgokon, amelyek miatt az exed szakított Veled..? Ideális esetben igen, de ennek valószínűleg nem az a módja, mint amire gondolsz.

 

Először is kezdjük azzal, hogy vannak olyan dolgok, amelyeken tudsz változtatni, és vannak olyanok, amelyeken sajnos nem. A cikkben arról az esetről fogok írni, amikor lehetséges a változtatás – például tegyük fel, hogy az exed (állítólag) azért szakított Veled, mert szerinte az utóbbi időszakban érezhetően meghíztál. 🙁

 

Ebben az esetben felmerülhet Benned a kérdés, hogy van-e esély a békülésre akkor, ha lefogysz..? A válasz az, hogy igen, de gyors összejövésre sajnos nem igazán szabad számítanod. 🙁

 

Ha egy hét múlva az exed elé állsz azzal, hogy már fogytál 5 kilót, és hogy láthatja, hogy elkezdtél megváltozni, akkor abban az esetben (kezdetben) nagy valószínűséggel nem fog sikerrel járni a békülési kísérleted.

 

Ennek az az oka, hogy előbb az exednek olyan állapotba kell kerülnie, hogy egyáltalán érdekelje az a dolog, hogy elkezdtél megváltozni – és ennek az eléréséhez általában nem elegendő csupán néhány hét. 🙁 Sajnos nem sokkal a szakítás után az exed még valószínűleg nem lesz nyitott arra, hogy kibéküljön Veled. (Sőt, ha már korábban is említette, hogy problémája van a súlyoddal, akkor az is lehet, hogy dühös lesz Rád amiatt, hogy miért csak a szakítás után kezdtél el kapkodni…)

 

Pont ezért érdemes várnod a szakítás utáni kontaktfelvétellel – mert ha igazán komoly volt a szétmenés, akkor azt sajnos a legtöbb esetben néhány hétnyi várakozás és pár kiló leadása még nem fogja megoldani. 🙁 Más stratégiára van szükség, mert hosszabb távon viszont van esély arra, hogy a változtatások hatására visszaszerezd az exed! De itt most jó eséllyel sajnos egy maratonra, nem pedig egy sprintre kell felkészülnöd…

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)