Női shit tesztelés – de csak korrekten!

női-shit-teszt


Gondoltál már valaha arra, hogy az emberi kapcsolatokban (és ezen belül a férfi-női kapcsolatokban is) tulajdonképpen minden egy teszt..? Ha például azt kéred a kiszemeltedtől vagy a párodtól, hogy hozzon Neked egy pohár vizet, akkor ezzel indirekt módon azt is teszteled, hogy az illető mennyire (lenne) jó választás számodra. 

 

A nők szeretik tesztelni a férfiakat – bár azt is tegyük hozzá, hogy a tesztelgetés általában nem tudatos a részükről. Azért csinálják ezt a dolgot, mert arra kíváncsiak, hogy az adott férfi a reagálása alapján méltó-e arra, hogy mellettük legyen. És bizony ez a fajta a tesztelés nagyon is fontos a nők biztonságérzete miatt, hiszen csak egy eléggé kompetens férfi mellett érzik magukat a helyükön.

 

Ezeket a próbatétel elé állításokat szokták „shit teszteknek” is nevezni. A céljuk az, hogy teszteljék a férfi mentális stabilitását, erejét, szándékát és rátermettségét. Viszont nagyon nem mindegy, hogy a shit tesztelés korrekt vagy inkorrekt módon történik. Ez a cikk természetesen azért íródott, hogy arra ösztönözze a nőket, hogy tiszteletteljes módon teszteljék a férfiakat.

 

Inkorrekt shit tesztek

 

A férfiak gyakran panaszkodnak arra, hogy a nők bizony nem túl kedves módon teszik őket próbára. (Persze tisztelet a kivételnek.) Nézzünk néhány példát ezekre az inkorrekt shit tesztekre…

 

–        Direkt féltékennyé tevés (súlyosabb esetben olyan emberekkel, akikkel nagyon nem kéne kikezdeni)

–        Konfliktus szítása olyan témákban, amelyek a férfiak számára különösen érzékenyek (pl. fizetés nagysága, ágybeli teljesítmény stb.)

–        Programok rendszeres, utolsó pillanatban való lemondása

–        Arról való beszámoltatás, hogy a férfi szexinek találja-e a nő egyik barátnőjét, kolléganőjét, családtagját, stb.

–        Hibáztatás olyan dolgokért, amikért nem közvetlenül a férfi a hibás (pl. a nő rossz döntést hozott valamivel kapcsolatban)

–        Beszólogatással való provokálás

 

Persze a listát még sokáig lehetne folytatni, de inkább nem adnék több ötletet.

 

Korrekt shit tesztek

 

Most pedig nézzünk néhány példát arra, hogy nőként hogyan lehetne fontos dolgokkal, korrekt módon megmérni azt, hogy az adott férfi szóba jöhet-e (még) kiszemeltként vagy partnerként, vagy inkább érdemes lehet tőle elbúcsúzni.

 

–        Holnap este későn végzek a munkahelyemen, és már sötét lesz, mire hazaindulok. Haza tudnál kérlek kísérni / vinni? Nem akarok éjjel egyedül sétálgatni.

–        Elromlott a biciklim. Ránéznél, ha lesz egy kis időd? Ha nem tudsz rajta segíteni, akkor utána tudnál nézni, hogy kihez érdemes elvinni?

–        Nem tudom, hogy milyen mobiltelefont vegyek. Tudnál ebben a témában tanácsot adni?

 

A fenti mondatok (vagy szituációk) tökéletesen alkalmasak arra, hogy lemérjék egy férfi hozzáállását – mégpedig anélkül, hogy az őrületbe kergetnék őt.

 

Összegzés

 

Shit tesztek voltak, vannak és lesznek. És sajnos(?) tényleg szükség is van rájuk annak érdekében, hogy nőként kiderítsük, hogy érdemes-e rábízni magunkat az adott férfira. Viszont fontos, hogy a shit tesztelés korrekt módon történjen meg. Nem szabad, hogy az legyen a céljuk, hogy megalázó helyzetekbe sodorják a férfiakat. Már csak azért sem, mert a férfiak is szoktak shit tesztelni, és nőként senki sem akar az inkorrekt próbatételek áldozatául esni…

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök