Mit utálnak a férfiak a nőkben? – 3 kevésbé ismert tulajdonság

Mit-utálnak-a-férfiak-a-nőkben-1


Mit utálnak a férfiak nőkben? Talán Te is feltetted már magadnak ezt a kérdést. 🙂 Az alább felsorolt dolgokat mind a férfiaktól hallottam, úgyhogy ebben a cikkben az erősebbik nem szavait fogom tolmácsolni. Nem biztos, hogy  számodra nőként könnyű lesz ezekkel a dolgokkal szembesülni, de kérlek, próbáld meg átgondolni, hogy van-e itt olyan dolog, ami jellemző Rád és amin esetleg érdemes lenne változtatnod.  

 

Mit utálnak a férfiak a nőkben? #1 – Kéretlen tanácsadás

 

Az egyik férfi ismerősöm éppen pakolta be az edényeket a mosogatógépbe, amikor a párja szólt neki, hogy érdemes lenne először inkább a hátulsó részt feltöltenie, mert ha elölre pakolja be a tányérokat, akkor utána nehéz lesz miattuk hátulra beraknia a poharakat.

 

A hölgy jó szándékkal adott (kéretlen) tanácsot, és a párja is tudta, hogy végső soron igaza van.

 

Ennek ellenére a férfi úgy érezte, hogy a tippel a nő egy kicsit tulajdonképpen megkérdőjelezte a képességeit és nem bízott abban, hogy egyedül is képes bepakolni a mosogatógépbe…

 

Úgyhogy nőként nem érdemes kéretlen tanácsot és útmutatást adnunk az uraknak, mert emiatt ők gyakran úgy érzik, hogy a férfiatlanná tesszük őket és hogy kételkedünk az ügyességükben. (Még akkor is, ha ezzel abszolút nem ez volt a szándékunk.)

 

Mit utálnak a férfiak a nőkben? #2 – „Nem tudom, mit akarok”

 

Már több úr is panaszkodott nekem arról, hogy mennyire zavaró, ha egy nő mindig mindenben bizonytalan és egyszerűen képtelen bármilyen döntést hozni.

 

(Persze ez a játszma gyakran inkább arról szól, hogy a hölgy nem akarja felvállalni a döntéssel járó felelősséget.)

 

Például az egyik férfiismerősöm barátnője megemlítette, hogy éhes. Erre a férfi felvetette, hogy akkor menjenek el valahová enni, majd megkérdezte a párját, hogy mit enne szívesen. Ő nem nagyon tudott erre választ adni.

 

Erre a férfi elkezdte sorolni az alternatívákat: Talán menjenek olasz étterembe? Esetleg japánba? Vagy inkább gyorsételre vágyik? Talán sütizni vagy salátázni szeretne?

 

A hölgy nem tudta kitalálni, hogy mit akar, úgyhogy a férfira bízta döntést, aki végül elvitte egy olasz étterembe.

 

Ezzel egészen addig nem is lett volna baj, amíg evés közben a hölgy kedvetlenül, az ételben turkálva meg nem említette, hogy hát nem is tudja, ő mégiscsak japán étterembe ment volna szívesebben…

 

Mit utálnak a férfiak a nőkben? #3 – Kisfiúként kezelés (plusz súlyosabb esetben nyilvános beégetés)

 

Nemrégiben egy hölgy és egy úr szállt be mellém a liftbe.

 

Csak néhány emeletnyit utaztam velük, de a nőnek ennyi idő leforgása alatt is sikerült megdöbbentenie.

 

A kb. 35 éves párjának számonkérő hangnemben azt mondta, hogy „reméli, hogy akkor ma reggel elment vérvételre és azt is nagyon reméli, hogy nem evett előtte semmit”. Majd azt is megemlítette, hogy a férfinak ideje lenne már egészségesebben étkeznie, mert akkor az orvosnak nem kellene vérvételre küldözgetnie.

 

Ezután szerencsére kiszálltak a liftből.

 

Viszont amit hallottam, az eléggé megdöbbentett, hiszen a nő úgy beszélt a partnerével, mintha legalábbis az 5 éves kisfiához szólt volna.

 

Az meg már csak súlyosbítja a helyzetet, hogy nyilvánosan égette be a párját, nem „csupán” a zárt ajtók mögött volt vele lekezelő.

 

Le merném fogadni, hogy ő az a hölgy, aki társaságban hangosan, feltűnően szenvedve ecseteli a többieknek, hogy „Peti idén sem kapott fizetésemelést, mert keveset dolgozik” – mindezt úgy, hogy a partnere ott ül mellette és közben majd elsüllyed szégyenében…

 

Mit utálnak a férfiak a nőkben? – A lista hosszú…

 

A későbbiekben biztosan írni fogok még egy cikket a többi dologról is. Most egyelőre legyen elég ez a három probléma. Persze fontos megemlíteni, hogy ezek között vannak olyanok is, amelyeket a nők nem bántásból csinálnak… Sőt, gyakran azt sem tudják, hogy a partnerüket mennyire zavarják ezek a tettek.

 

Érdemes megjegyezni a fentebb említett dolgokat, hiszen sok férfi nem nagyon panaszkodik, ha valamilyen problémája van a párjával, hanem csak csendben szenved és szépen lassan eltávolodik tőle… rosszabb esetben pedig meg is csalja.

 

Az meg már sokszor csak a szakításkor derül ki, hogy valójában mekkora gondot okoztak a férfiaknak a fentebb említett dolgok…

 

 

A cikk hatására talán felmerült Benned az a kérdés, hogy vajon mik azok a dolgok, amiket a férfiak szeretnek a nőkben. Ha szeretnéd tudni, akkor kattints a linkre, iratkozz fel a Lélekgyöngyök hírlevelére és INGYEN a Tiéd lehet egy olyan e-book, ami arról szól, hogy mivel válhatsz vonzóbbá a férfiak szemében! 🙂 Nézd meg az ajánlatot!

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök