„Jobbat érdemelsz nálam”

jobbat-érdemelsz-nálam


Egy szakítást nagyon sokféle dologgal lehet indokolni. Például vannak olyan emberek, akik azt mondják, hogy azért szeretnének továbblépni, mert szerintük az elhagyott fél jobbat érdemel náluk. Ezzel én sem nagyon tudnék vitatkozni, viszont érdemes tudni, hogy valójában mi rejtőzhet a „jobbat érdemelsz” magyarázat mögött…

 

Korábban már írtam arról, hogy a szakítás során felhozott magyarázatok általában nem teljesen állják meg a helyüket – és nincs ez másképp ebben az esetben sem.

 

Hiszen ha valaki úgy gondolja, hogy nem méltó a mellette lévő emberhez – de ennek ellenére szeretne vele maradni – akkor nagy valószínűséggel elkezd tenni azért, hogy méltóbbnak érezhesse magát a szerelméhez. (Kivéve talán akkor, ha nagyon alacsony az önbizalma és reménytelennek látja a helyzetet.)

 

Így tehát a „szakítok Veled, mert jobbat érdemelsz nálam” állítás a legtöbb esetben nem állja meg a helyét. Ha valaki ezzel az indokkal int búcsút a kapcsolatnak, akkor titokban vagy valamilyen más ok miatt akar szakítani, vagy valószínűleg már nincs benne akkora motiváció, hogy eleget tegyen a kapcsolatért, magáért és a másik félért. 🙁

 
 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)