Hogyan szerezd vissza az exedet?

ex visszaszerzése - ex visszahódítása


Nagyon fájdalmas érzés, ha a párod azt mondja, hogy részéről vége a kapcsolatotoknak. Előfordulhat, hogy valamiért Te ennek ellenére mégis vele képzeled el a jövődet. Ebben a helyzetben felmerülhet Benned az a kérdés, hogyan szerezd vissza az exedet.  

 

Azt tanácsolom, hogy “újítsd meg” magadat! Mivel neki a jelenlegi állapotodban sajnos partnerként nem kellessz, ezért egy másmilyen nővé/férfivá kell válnod.

 

Persze nem arra gondolok, hogy kezdj el hozzád nem passzoló szerepeket játszani és add fel teljesen önmagadat egy hamis személyiség kiépítése érdekében, hanem valami másra.

 

Inkább arra célzok, hogy mind külsőleg, mind belsőleg hozd ki magadból a legjobbat! Rakd rendbe magadat és tedd igazán széppé az életedet! Fejleszd magadat minden téren! Legyél boldog és kiegyensúlyozott ember. Válj igazi Királynővé / Királlyá!

 

Legyél különös tekintettel arra a dologra, ami miatt az exed szakított Veled, ha ez lehetséges! (Ha például azért ment el, mert túl hisztisnek talált, akkor próbálj ezen a problémán dolgozni stb.)

 

Amennyiben egy másik nő/férfi miatt ment el, de ennek ellenére is vissza akarod szerezni, akkor nézd meg, hogy abban a másik félben mit találhatott annyira izgalmasnak. Ezt a tulajdonságot építsd be magadba, ha tudod! (Ha például azért ment el, mert a harmadik fél testileg vonzóbb volt, akkor válj jobbá ezen a téren!)

 

Gondoskodj róla, hogy a volt partnered értesüljön a pozitív változásokról! Lehet, hogy az Új Nő / Új Férfi, akivé váltál, felkelti majd az érdeklődését és elképzelhetőnek tart egy új kezdetetet.

 

Az átalakulásra ne azért kerüljön sor, mert meg akarsz felelni a volt partnerednek… így valószínűleg előbb-utóbb megérzi, hogy mekkora hatalma van feletted és nem fog megbecsülni, ha pitiző kutyusként ugrálsz az ő elismeréséért. Lehetőleg ne így szerezd vissza az exedet.

 

Fejlessz ki egy nagyon erős belső tartást és méltóságot! Elsősorban önmagadért dolgozz és csak másodsorban őérte. (Hidd el, hogy hatalmas különbség van a kettő között!) Állj úgy hozzá, hogy ha ennek hatására visszajön, az jó, de ha nem, akkor Te nélküle is nagyon boldog leszel az új életedben.

 

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)

 

 

 

A képek forrása a pexels.com.