Hogyan szerezd vissza a párod?

hogyan-szerezd-vissza-a-párodat-hogyan-szerezd-vissza-az exedet


Az alábbi 3 tippel abban szeretnék Neked segíteni, hogy tudd, hogyan szerezd vissza a párod a szakítást követően. Sajnos szinte biztos, hogy a feladat nem lesz egyszerű, illetve az sem kizárt, hogy hosszabb időt kell majd szánnod a célod elérésére. 

 

Hogyan szerezd vissza a párod? – Tipp #1: NE KERESD A SZAKÍTÁS UTÁN

 

Igen, tudom, hogy ez a cselekedet látszólag ellentmond annak, hogy vissza akarod Őt kapni.

 

A helyzet viszont az, hogy sajnos a volt párod valószínűleg nem fog annyira örülni annak, ha a szakítás után nem hagyod békén.

 

Biztosan számára is nagyon nehéz volt a döntés. Szinte borítékolható, hogy rengeteget stresszelt rajta… ami viszont azt jelenti, hogy ő közvetlenül a szakítás után nem elsősorban elkeseredést, hanem inkább egyfajta megkönnyebbülést érez amiatt, hogy végre túlesett ezen a nehéz pillanaton. 🙁

 

Így hát ebben a megkönnyebbült állapotában nem lesz odáig attól, ha megpróbálsz rá újra nyomást gyakorolni a hívogatásaiddal, a SMS-eiddel és a chates üzeneteiddel. Idegesíteni fogja, hogy próbálsz visszamászni az ablakon, miközben már kidobott az ajtón… Ezzel pedig lehet, hogy sajnos csak még jobban elijeszted magadtól.

 

Ha azonban uralkodsz magadon és egy jó darabig nem keresed, akkor egy idő után elmúlik a megkönnyebbülése. Sőt, kedvező esetben elkezdesz neki hiányozni. Hiszen, ha nem keresed, akkor alkalma nyílik megtapasztalni azt is, hogy milyen az élete úgy, hogy Te egyáltalán nem vagy jelen benne … És a hiányodtól szenvedve lehet, hogy az is felötlik benne, hogy elképzelhető, hogy mégsem volt annyira jó ötlet a szakítás. Ekkor pedig remélhetőleg eljön az a pont, hogy ő keres meg Téged…

 

És innentől kezdve már lesz esélyed fordítani a helyzeten!

 

Hogyan szerezd vissza a párod? – Tipp #2: NE DRÁMÁZZ  

 

Lehet, hogy legszívesebben világgá kürtölnéd, hogy mennyire rosszul érzed magad a volt párod miatt. 🙁 Azonban én mégis azt tanácsolom, hogy inkább óvakodj a drámától, ha azon gondolkodsz, hogy hogyan szerezd vissza a párod.

 

Hidd el, hogy csak rossz pontokat szerzel Nála azzal, ha nem engeded el és ha drámázni kezdesz.

 

Ha esetleg a későbbiekben felmerülne az exedben annak a lehetősége, hogy talán újra szeretné Veled kezdeni a kapcsolatát, akkor könnyen elvetheti ötletet amiatt a dráma miatt, amit a szakításotokkor rendeztél.

 

Sajnos lehet, hogy nem lesz kedve Veled még egyszer összejönni, ha ezzel azt kockáztatja, hogy újra egy habzó szappanoperává válik az élete.

 

Így hát a lehetőségekhez képest próbálj meg vele udvarias, kimért és tárgyilagos lenni. Persze ez egyáltalán nem könnyű, de viselkedj felnőtt módjára akkor is, ha az exed nagyon megbántott.

 

Hogyan szerezd vissza a párod? – Tipp #3: LEGYEN MÉLTÓSÁGOD

 

Tudom, hogy a szakítás nagyon fájdalmas dolog. Természetesen minden jogod megvan ahhoz, hogy gyászolj.

 

Viszont az exed előtt semmiképpen se sajnáltasd magad, ha azon gondolkodsz, hogyan szerezd vissza a párod. Viselkedj méltóságteljesen!

 

Az ő szemében sajnos egy kicsit szánalmasnak fog tűnni, ha egymás után a sokadik szomorú zeneszámot vagy idézetet posztolod a közösségi oldalakra. (Ennél már csak az a rosszabb, ha néhány nap múlva már az új randipartnereddel pózolsz egy fényképen annak érdekében, hogy féltékennyé tedd.)

 

Az sem lesz vonzó a szemében, ha a közös ismerőseitektől azt hallja vissza, hogy még mindig nagyon odavagy a szakítás miatt.

 

Ennek tükrében azt tanácsolom, hogy a gyászolás után szedd össze magad és kezdj élni!

 

Ha az exed esetleg szemmel tart Téged, akkor lássa azt, hogy továbbléptél és hogy kiegyensúlyozott vagy. (Ezt a tanácsot mindenképpen jegyezd meg, ha birtokában szeretnél lenni annak a tudásnak, hogy hogyan szerezd vissza a párod.)

 

Az ő szemében is sokkal vonzóbb lesz egy olyan ember, aki erős, aki méltóságteljes és aki teljes életet él – nélküle is.

 

Az is nagyon előnyös, ha megújulsz egy kicsit, hiszen ezzel a változással felkeltheted az exed kíváncsiságát.

 

Hogyan szerezd vissza a párod?

 

Ezeknek a tippeknek a segítségével jelentős előrelépést érhetsz el. Tehát: ne drámázz, legyen méltóságod és hagyd békén az exed a szakítás után! Lehetőleg várd meg, hogy a hallgatásodat követően inkább ő keressen meg Téged… Még akkor is, ha ez azzal jár, hogy hetekig vagy hónapokig nem kommunikálsz Vele.

 

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)