Hogy éreznéd magadat vele..?

Hogyan-éreznéd-magadat-vele-


Sok oka lehet annak, hogy megtetszik Neked valaki. Lehet, hogy az illető például jól néz ki, okos, sikeres vagy éppen vicces. Nem is meglepő, hogy ezeknek a tulajdonságoknak a láttán odáig vagy érte és mindenképpen meg akarod szerezni magadnak.  

 

Viszont szeretnélek figyelmeztetni arra, hogy még a kiszemelt ember vélt vagy valós fantasztikusságának a tükrében sem szabad megfeledkezned egy nagyon fontos dologról!

 

Mégpedig arról, hogy nem csupán az a fontos a választásnál, hogy a kiszemelted milyen csodálatos, hanem az is, hogy TE HOGYAN ÉRZED MAGADAT VELE.

 

Soha nem szabad „csupán” attól eldobnod az agyadat, hogy az illető például egy díjnyertes sportoló, egy modell vagy éppen egy menő orvos.

 

Igen, lehet, hogy nagyon vonzónak találod, hogy a kiszemelted egy sikeres ember. De még mielőtt bármi komolyabba kezdenél vele, tedd fel magadnak azt a kérdést is, hogy Te vajon hogyan éreznéd magadat vele, ha tényleg a párja lennél!

 

Például valószínűleg nagyon büszkévé tenne Téged, ha a partnered egy sikeres, csodálatos testű, mindenki által istenített, híres sportoló lenne.

 

Másrészt viszont biztosan boldog tudnál lenni egy olyan ember oldalán, aki minden nap reggeltől estig edzene, Rád pedig alig maradna ideje? Tudnád tolerálni, ha a kedvesed sokszor messzire utazna az edzőtáborok miatt, Te pedig gyakran éreznéd magadat elhanyagoltnak? El tudnád fogadni, hogy nem igazán mehettek el szórakozni a párod szigorú diétája miatt? Képes lennél állni azoknak a rajongóknak a rohamát, akik el akarják Tőled venni a kedvesedet..?

 

A példa persze csak elméleti volt, de szerintem érted a lényeget. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy rossz, ha a kiszemelted sikeres, szép, okos vagy szexi és Te ezt vonzónak találod…

 

Csak arra szeretnék rávilágítani, hogy ne csupán a másik előnyös tulajdonságait vedd figyelembe a párválasztáskor, hanem azt is, hogy Te vajon HOGYAN ÉREZNÉD MAGADAT VELE! És ha nem lennél boldog mellette, akkor megetette a fene, hogy ő az a férfi / nő, akiről amúgy titokban mindenki ábrándozik…

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök