Ha úgy gondolod, hogy senkinek sincs Rád szüksége…

ha-úgy-érzed-hogy-senkinek-sincsen-rád-szüksége


Nagyon pusztító tud lenni, ha azt érzed, hogy senki sem akar Téged igazán és senkinek sincsen Rád szüksége. Pedig én biztos vagyok benne, hogy ez a gondolat nem igaz. És tudok is egy olyan (kissé meredek) hasonlatot, amivel bizonyíthatom az elméletemet… 🙂 

 

Először is gondolj bele abba, hogy közgazdasági értelemben mi történik a világban azokkal a dolgokkal, amelyekre az embereknek valamilyen ok folytán szükségük van. Nos, ezek a termékek és szolgáltatások hosszabb távon is a piacon maradnak és egyre hosszabb történetet mondhatnak magukénak.

 

És ezzel szemben mi történik azokkal a termékekkel és szolgáltatásokkal, amelyekre nincsen kereslet és nem is sikerül rájuk felébreszteni az igényt..? Nos, a piac törvényei szerint ezek rövid időn belül eltűnnek a színről.

 

Te viszont gondolom nem néhány évesen olvasod ezt a cikket – hiszen akkor még nem is tudnád értelmezni az itt leírtakat. Ha idáig eljutottál, az azt jelzi, hogy valószínűleg már több évtizede a „piacon vagy”. ? Ami pedig azt mutatja, hogy igenis van Rád kereslet, hiszen az íratlan szabályok szerint már rég eltűntél volna, ha a világon valakinek vagy valaminek nem lenne Rád szüksége! 😉 Talán merész dolog ilyen párhuzamot vonni, de remélem, hogy ez a cikk segít Neked a negatív hiedelmeid megváltoztatásában.

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /

Lélekgyöngyök