Ha a férfi csak barátságot akar – 3 különböző esetben

ha-a-férfi-csak-barátságot-akar


Ha a férfi csak barátságot akar, akkor jó lesz, ha vigyázol. 🙂 Ebben a cikkben három olyan esetet fogok bemutatni, ami előfordulhat ezzel kapcsolatban.

 

Ha a férfi csak barátságot” akar – De Te többet akarnál

 

Ha Te a barátságnál többet szeretnél az adott férfitól, de ő sajnos nem viszonozza a lelkesedésedet, és megelégedne azzal is, ha csupán a barátja lennél, akkor jobb, ha inkább továbbállsz, és nem éred be kevesebbel. Hidd el, hogy csak Te járnál rosszul. Ráadásul az ilyen típusú barátságok gyakran szeretői-szexpartneri kapcsolatba torkollanak, amiből meg aztán még nehezebb kimászni.

 

Ha a férfi csak „barátságot” akar – És Te nem szeretnéd őt igazán

 

Ha megmondod vagy egyértelműen jelzed egy férfinak, hogy Te nem akarod őt, akkor készülj fel rá, hogy gyakran az történik, hogy az illető mégis megpróbál bekúszni a küszöb alatt. Előfordulhat, hogy azt mondja, hogy ő csak „barátságot” akar, miközben meg azon mesterkedik, hogy valahogyan mégis ágyba vigyen vagy meghódítson. Jó, ha ilyenkor is még időben megálljt parancsolsz a dolgoknak, és nem engeded, hogy a férfi feleslegesen reménykedjen.

 

Ha a férfi csak „barátságot” akar – Vagyis legyél a rajongója

 

Vannak olyan típusú férfiak, akik szeretnek maguk körül egyfajta „rajongótábort” tudni még akkor is, ha esetleg éppen van párjuk. Ilyenkor érezhető, hogy a lányokhoz fűződő „barátságuk” valójában egy kölcsönös vonzalmon alapuló, parkoltatott kapcsolat, amit akár elő is lehet húzni akkor, ha éppen egy kis flörtölésre (vagy többre) van szükségük. Persze a rajongólányok sok esetben meg titokban arra várnak, hogy mikor kerülnek már ki a „barát” státuszból, vagyis nagyon hasonlít a helyzet az első bekezdésben leírtakra. Talán mondanom sem kell, hogy ilyen esetekben sem érdemes belemenned abba, hogy „csak” a barátja legyél a rajongótábort tartó férfinak.

 

Férfi és nő közötti barátság

 

Szerintem ne menj bele a baráti viszonyba egy férfival akkor, ha valamelyikőtök részéről a barátság szó előtt szerepel a „csak” szócska, hiszen ez némi csalódottságot takar… Az ilyen típusú kapcsolat kizárólag akkor működhet, ha TÉNYLEG mind a ketten barátok akartok lenni, és nem vágytok ennél többre.

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok
Tombor Zsófia /

Lélekgyöngyök