Férfiak szeretőként

férfiak-szeretőként


Sokan azt gondolják, hogy férfiként nem is olyan rossz dolog szeretőnek lenni, hiszen komolyabb elköteleződés nélkül lehet élvezni egy nő társaságát. Ez valahol igaz, hiszen vannak olyan férfiak, akiknek semmi bajuk nincs a háromszög-helyzetekkel, sőt! De mi van azokkal, akik az érzelmileg is belegabalyodnak egy szeretői viszonyba..? A hozzám beérkezett levelek alapján próbálok képet festeni az ő helyzetükről. 

 

Nos, a tapasztalatok szerint a legtöbb esetben nem alakul ki semmi igazán komoly a szeretői kapcsolatokból. :O Természetesen olyan is előfordul, hogy mindkét fél mély érzelmeket él át, de ennek ellenére az esetek kb. 80-90%-ában nem lesz „normális” párkapcsolat a nő és a harmadik félként jelenlévő férfi között.

 

– Az a leggyakoribb forgatókönyv, hogy sok-sok dráma, szenvedés, kérlelés, fenyegetőzés és ultimátum-adás után a nő végül általában nem mer kilépni az (általában komoly problémákkal küszködő) alapkapcsolatából, és vagy ő szakít a szeretőjével, vagy a szeretője szakít vele. Viszont olyan is elő szokott fordulni, hogy a szeretőtől nyert energia nélkül működésképtelenné válik az alapkapcsolat, és végül szakít egymással a nő és a férfi. Ezt követően a nő időnként megkeresi a szeretőjét egy újabb párkapcsolat reményében, de a sértett férfi sokszor már nem igazán nyitott a közeledésére.

 

– Megesik persze olyan is, hogy a nő végül otthagyja a párját és szinte azonnal összejön a szeretőjével. Viszont számos esetben a férfiak nem sokáig örülhetnek annak, hogy a szerelmük végül őket választotta. Rengetegen számoltak be arról, hogy a kapcsolat már nem volt olyan izgalmas a titkolózás megszűnése és a tiltott gyümölcs varázsának elmúlása után. Nem egyszer fordult elő az sem, hogy a nő belátta, hogy időre van szüksége az előző kapcsolatának meggyászolásához és emiatt inkább egyedül szeretett volna lenni.  Voltak olyanok is, akik már nem tudtak felnézni az újdonsült párjukra amiatt, hogy olyan sokáig hagyta magát méltatlan módon szeretőnek lenni. És persze olyan is előfordult, hogy az elhagyott férfi összeszedte magát és / vagy fűt-fát ígért a hölgynek, aki ennek hatására inkább végül mégiscsak visszament az előző partneréhez. (Különösen akkor, ha gyerekek is voltak a képben.)

 

– Természetesen néha az is megtörtént, hogy a nő sok vívódást követően elhagyta a párját, majd fokozatosan párkapcsolattá alakította a szeretői viszonyát és végül boldogok lettek mind a ketten. Ehhez azonban sok türelemre, csiszolódásra és toleranciára volt szükség mind a két fél részéről. Nem titok, hogy csak az esetek kis százalékában alakult így a történet.

 

És hogy mi a tanulság..? Az, hogy komoly érzelmi bevonódás mellett férfiként sem éri meg szeretőnek lenni, mert nagy valószínűséggel úgyis kudarccal végződik a történet. Ha viszont valaki képes arra, hogy különválassza egymástól az érzelmeket és az élvezeteket, akkor izgalmas pillanatokat élhet meg – már ha nem zavar bele a képbe a lelkiismeret-furdalás és / vagy a lebukás. :O

 

 

Tombor_Zsófia_166_190
Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök