Egy jó tanács az exed visszaszerzéséhez…

ex-visszaszerzése-tanács


Van egy olyan dolog, amelyre mindenképpen oda kell figyelned, ha újra elkezdesz beszélgetni az exeddel…

 

Ha szerencsés vagy, akkor egy idő eltelte után alkalmad nyílik majd arra, hogy szépen-lassan újra egyre többet beszélgess az exeddel.

 

Ha két, egykor egymással kapcsolatban lévő ember újra felveszi egymással a kapcsolatot egy szünetet követően, akkor az egyik fél nagyon sokszor teszi fel azt a kérdést a másiknak, hogy volt-e valaki más is az életében azalatt az idő alatt, amíg nem beszéltek.

 

Nos, ha ilyen történik, akkor semmiképpen se valld be az exednek, hogy a szakításotok óta esetleg volt egy flörtöd, egy kalandod vagy egy kapcsolatod valaki mással – kivéve talán abban az esetben, ha az exed vélhetően már amúgy is tudja a dolgot és csak a tesztelés miatt kérdezte meg Tőled, vagy ha nagy az esélye annak, hogy a jövőben úgyis megtudná, hogy mi történt. (De ilyenkor is igyekezd minél jobban elbagatellizálni a „harmadik fél” jelentőségét.)

 

Sajnos mostanában több olyan esetet is láttam, amikor végül azért esett kútba egy pár kibékülése, mert kiderült, hogy az egyik félnek volt valaki más is az életében a szakítást követően… 🙁

 

És sajnos ilyenkor az sem sokat szokott segíteni, ha a „bűnös” fél azzal védekezik, hogy dehát miért ne nyithatott volna valaki más felé azután, hogy az előző kapcsolata már véget ért… Különösen nehezek szoktak lenni azok az esetek, amikor valakit kirúgnak, majd meg is büntetnek amiatt, hogy később megpróbált másokkal is jó pillanatokat szerezni. Még akkor is, ha a „harmadik fél” már rég nincs a képben…

 

Nos ez a gyakorlat tényleg nem túl fair, de sajnos ez van… Sokan nem tudják túltenni magukat azon, ha az exüknek a szakítás után lett valakije, és megcsalásnak vagy árulásnak érzik a dolgot. Pont ezért tehát – ha lehet – akkor a tartós kibékülés érdekében inkább ne számolj be az exednek arról, ha a szakításotok után esetleg volt valaki más az életedben!

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)