Az ex visszaszerzésének esélyei a szakítás típusa szerint

ex-visszaszerzése-esélyek-szakítás-típusa


Alapjában véve háromféle szakítási forma létezik… És mindegyik esetben különbözőek a visszaszerzés esélyei. Lássuk, hogy a papírforma szerint mire lehet számítani!

 

1. típus: Szakítás kisebb összezördülés miatt

 

A szakítás első formája az, amikor a pár valamilyen kisebb probléma miatt összekap egymással. Például a felek összevesznek azon, hogy mit csináljanak aznap vagy hogy mit nézzenek meg a moziban. Esetleg úgy találkoznak egymással, hogy mind a kettejüknek rossz a hangulata, és az egyik fél az irritáltsága miatt elküldi a másikat a fenébe.

 

Az ilyen típusú szakítások esetén lehet a legnagyobb az esély a kibékülésre, hiszen (szerencsés esetben) nincsenek sokkal nagyobb problémák a háttérben. Ha egy kisebb összezördülés miatt történt a szakítás, akkor a felek sokszor néhány napon belül maguktól kibékülnek, és nincs is szükség külső segítségre. Vagy ha mégis kell támogatás, akkor ideális esetben viszonylag könnyen és gyorsan kivitelezhető az ex visszaszerzése.

 

2. típus: Szakítás nagyobb kapcsolati gond miatt

 

A szakítás második formája az, amikor valamilyen komolyabb probléma miatt kerül sor a szakításra. Például amiatt, hogy az egyik fél már nem szerelmes a másikba. Vagy az elhidegülés, esetleg a sok veszekedés vagy az inkorrekt bánásmód miatt. Mostanában gyakori az is, hogy az egyik fél nem bírja tovább a távkapcsolatot. Nagyon sok párkapcsolatot látok szétesni amiatt is, hogy felek szétforgácsolódnak a hatalmas anyagi, munkahelyi, lelki vagy egészségügyi problémák következtében.

 

Ennél a típusú szakításnál már nehezebb a korrigálás, hiszen súlyosabb dolgok miatt lett vége a párkapcsolatnak. De ha lehetséges a változtatás, akkor még van esély arra, hogy a felek újra egymásra találjanak. Ez általában nem egy rövid folyamat, de ideális esetben sikerülhet az ex visszaszerzése.

 

3. típus: Szakítás egy harmadik fél miatt

 

A szakítás harmadik formája az, amikor az egyik fél amiatt szakítja meg a párkapcsolatát, mert a képbe jött nála egy harmadik fél valamilyen formában. Ez egyébként egy gyakori forgatókönyv, hiszen sokak számára az új jelölt megjelenése adja meg a végső lökést arra, hogy otthagyják a számukra boldogtalan kapcsolatukat. 🙁 Az sem ritka, hogy valaki szinte rögtön a szakítás után gyorsan összejön valaki mással.

 

Sajnálatos módon egy harmadik fél jelenléte általában nem könnyíti meg a pár újbóli egymásra találását. Persze az nem mindegy, hogy milyen minőségben van jelen ez a plusz ember – sok múlik azon, hogy az illető csak egy futó kaland, egy szerető vagy mondjuk egy olyan személy, akibe a szakító fél már beleszeretett. Nyilván az sem mindegy, hogy a harmadik fél hogyan viszonyul ahhoz az emberhez, aki otthagyta miatta a kapcsolatát. Ő vajon csak egy kalandnak tekinti ezt az egészet..? Vagy komoly tervei vannak..?

 

Onnantól már sajnos nem olyan könnyű korrigálni egy szétesett párkapcsolatot, ha komolyabban jelen van egy harmadik személy is. 🙁 Azt nem mondom, hogy lehetetlen az ex visszaszerzése, de ilyenkor vélhetően több energiát kell befektetni a siker érdekében. Illetve valószínűleg több idő kell az újbóli egymásra találásra.

 

Összefoglalva…

 

A szakításoknak nagyon leegyszerűsítve három típusuk van, de persze ezek akár keveredhetnek is egymással. Egy összezördülős szakítás esetén általában könnyebb a korrigálás, míg egy komoly indok következtében történt szakításnál már bonyolultabb lehet az ex visszaszerzése. Amennyiben pedig már jelen van a harmadik fél, akkor a kapcsolat komolyságától függően nehezebb és hosszabb lehet az újbóli egymásra találás.

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)