Van-e esélyed arra, hogy visszaszerezd az exed..?

van-esély-az-ex-visszaszerzésére


A hozzám fordulók nagyon sokszor kérdezik meg tőlem, hogy szerintem van-e esélyük arra, hogy visszaszerezzék az exüket. Az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat írtam le ebben a cikkben. 🙂

 

Nekem az a meglátásom, hogy a legtöbben alulbecsülik az esélyeiket, ha az exük visszahódításáról van szó. Egy kis túlzással azt lehet mondani, hogy amíg mind a kettő fél életben van, addig valamennyi esély mindig van az újrakezdésre. 🙂

 

Ha veszünk például egy olyan hosszú és alapjában véve jó kapcsolatot, amelyben mondjuk a szerelem megfakulása miatt mentek szét a felek egy harmadik ember „bezavarása” nélkül, ott egészen jó esélyek mutatkoznak a visszahódításra.

 

Ha a képbe került egy új partner, az már nehezebb dió, de még így sem lehetetlen a volt kapcsolat helyrehozása, viszont ez általában több időbe telik, hiszen meg kell várni, amíg az új pár magától szakít. Bár azt hozzá kell tenni, hogy a frissen a szakítás után létrejött viszonyok sokszor nem bizonyulnak túl tartósnak.

 

De nemrégiben például jött egy olyan megkeresésem, amelyben egy úr szerette volna rendezni a kapcsolatát azzal a hölggyel, akivel már évek óta nem voltak együtt. A nőnek már régóta új párja volt, és nemrégiben el is jegyezték egymást. Mondtam a hozzám forduló úrnak, hogy ebben az esetben sajnos én nem látok olyan sok esélyt a kapcsolatuk feltámasztására. Ez a gyanúm sajnos beigazolódott, mivel a hölgy már nem szerette volna feleleveníteni a múltat.

 

Szerencsére azért a legtöbb eset nem reménytelen, ám érdemes még időben segítséget kérni, ha valaki sikerre vágyik. Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy a szakítás után sokan követnek el olyan „hibákat”, amelyek csökkentik az újbóli összejövés valószínűségét. 🙁

 

Az Ingyenes Ex Visszaszerzés Tippek című e-mail sorozat végén egyébként van egy olyan teszt, amelynek a segítségével képet lehet kapni arról, hogy mennyi esély van a sikerre. 🙂 Érdemes kitölteni a tisztánlátás érdekében. A Hogyan Szerezd Vissza Az Exed című online tanfolyam pedig még több információt tartalmaz azzal kapcsolatban, hogy hogyan érdemes nekikezdeni a volt partner visszahódításának.

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)