Sietned kell-e az exed visszaszerzésével..?

sietned-kell-e-az-exed-visszaszerzésével


Teljesen érthető, ha egy fájdalmas szakítás után úgy érzed, hogy a lehető leghamarabb vissza kell szerezned az exedet. De hidd el, hogy a legtöbb esetben nem ez a megfelelő stratégia, ha hosszútávú sikerre vágysz…

 

A szakítás okozta sokk, kétségbeesés, harag és szomorúság természetesen arra ösztönöz Téged, hogy most azonnal dobd be magadat, és a lehető leghamarabb hódítsd vissza az exedet. Viszont sajnos nem ez a lehető legjobb stratégia.

 

Nagy az esélye annak, hogy az exed nem fogja meggondolni magát annak hatására, ha a szakítás után könyörögsz neki. 🙁 A döntés meghozatala után valószínűleg már nem sokat érsz el az ígérgetéssel és a dolgok megbeszélni akarásával.

 

Sőt, a fentebb említett cselekedetekkel csak tovább áshatod magad alatt a gödröt, hiszen az exed szemében nem lesz túl vonzó, ha megalázkodsz annak érdekében, hogy valahogy mégis helyre tudd állítani a kapcsolatotokat. 🙁 És ha a volt párod nem lát elég vonzónak Téged, akkor nem is igazán fogja azt szorgalmazni, hogy esetleg újra összejöjjetek.

 

Pont ezért tehát NEM kell annyira rohannod, ha vissza akarod szerezni az exedet. A friss szakítás utáni kapkodás, kétségbeesés, könyörgés és ígérgetés általában nem vezet sok jóra. Arra kell felkészülnöd, hogy az exed visszaszerzése vélhetően egy több hónapos, viszonylag lassú, fokozatosan alakuló folyamat lesz, amennyiben komoly volt köztetek a szakítás.

 

Ennek tükrében tehát NE kapkodj, ha egyszer újra magadénak akarod tudni az exedet. Tudom, hogy nagyon nehéz ezt a tanácsot megfogadnod, de hidd el, hogy egy másik, megfontoltabb stratégia kifizetődőbb lesz, ugyanis a „lassú víz partot mos” technika használatával nagyobb lesz annak az esélye, hogy előbb-utóbb újra boldog kapcsolatot alakíthatsz ki a volt pároddal.

 
 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)