Rólam

Szia! 🙂

 

Szeretettel üdvözöllek!

 

Tombor Zsófia vagyok. 2017-ben indítottam el Lélekgyöngyök nevet viselő oldalamat, ahol saját írásaimat jelentetem meg lelki (és ezen belül főleg párkapcsolati) témakörben.

 

Akkor kezdtem el igazán érdeklődni ezek iránt, amikor az ELTE pszichológiai és pedagógiai óráit látogattam egyetemistaként. Bár nem ezek a tárgyak alkották a tanulmányaim fő vonalát, a hatásukra mégis úgy éreztem, hogy nekem a lelki vonalon kell majd elindulnom az életben.

 

Később tanultam családállítást is egy 2 éves képzés keretén belül Dr. Agócs Gabriella psziciáternél és Farkas Zita pszichológusnál.

 

Azóta előadások látogatásával, könyvek olvasásával, családállításokon való részvételellel fejlesztem magamat. És persze járom a saját utamat a maga rengeteg tanulnivalójával. 🙂

 

Most pedig essen szó egy kicsit a Lélekgyöngyökről is. Az oldalam NEM azért jött létre, hogy további ellenségeskedést szítson a férfiak és a nők között. Szerintem már így is van elég probléma a világon…

 

Inkább néhány új nézőpontot szeretnék mutatni mindkét nemnek az írásaimmal – még akkor is, ha néhány dologgal tényleg nem egyszerű szembesülni.

 

Remélem, hogy a nagy zűrzavarból szépen lassan kialakulhat egy új, harmonikusabb egyensúly a férfiak és a nők között. Nagyon jó lenne, ha ehhez egy kicsit én is hozzá tudnék járulni az írásaim segítségével. 🙂

 

Jó olvasgatást kívánok! Köszönöm, hogy ellátogattál a weboldalamra. Lájkold a Lélekgyöngyök Facebook-oldalát is, ha nem szeretnél semmiről lemaradni.

 

Kérlek, forrásmegjelölés nélkül ne használd fel a szövegeimet!

 

Minden jót kívánok Neked!

 

 

Zsófi 🙂