Rólam – Kapcsolat

Szia! 🙂

 

Szeretettel üdvözöllek!

 

Magamról

 

Tombor Zsófia vagyok. 2017-ben indítottam el Lélekgyöngyök nevet viselő oldalamat, ahol saját írásaimat jelentetem meg lelki (és ezen belül főleg párkapcsolati) témakörben.

 

Akkor kezdtem el igazán érdeklődni ezek a területek iránt, amikor az ELTE pszichológiai és pedagógiai óráit látogattam egyetemistaként. Bár nem ezek a tárgyak képezték a tanulmányaim fő vonalát, a hatásukra mégis úgy éreztem, hogy nekem a lelki vonalon kell majd elindulnom az életben.

 

Később tanultam családállítást is egy 2 éves képzés keretén belül Dr. Agócs Gabriella psziciáternél és Farkas Zita pszichológusnál.

 

Azóta előadások látogatásával, könyvek olvasásával, családállításokon való részvételellel fejlesztem magamat. És persze járom a saját utamat a maga rengeteg tanulnivalójával. 🙂

 

Mi a célom a honlapommal?

 

Most pedig essen szó egy kicsit a Lélekgyöngyökről is. Az oldalam NEM azért jött létre, hogy további ellenségeskedést szítson a férfiak és a nők között. Szerintem már így is van elég probléma a világon…

 

Inkább néhány új nézőpontot szeretnék mutatni mindkét nemnek az írásaimmal – még akkor is, ha sok dologgal tényleg nem egyszerű szembesülni.

 

Remélem, hogy a nagy zűrzavarból szépen lassan kialakulhat egy új, harmonikusabb egyensúly a férfiak és a nők között. Nagyon jó lenne, ha ehhez egy kicsit én is hozzá tudnék járulni az írásaim segítségével. 🙂

 

Szeretném, ha az emberek nagyobb önismeretre tennének szert és ezáltal boldogabb kapcsolatot tudnának kialakítani önmagukkal, másokkal és a világgal.

 

Remélem, hogy még látjuk egymást! 🙂

 

Most pedig jó olvasgatást kívánok! Köszönöm, hogy ellátogattál a weboldalamra. Lájkold a Lélekgyöngyök Facebook-oldalát is, ha nem szeretnél semmiről sem lemaradni.

 

Kérlek, forrásmegjelölés nélkül ne használd fel a szövegeimet!

 

Minden jót!

 

 

Zsófi 🙂

 

A kapcsolatot a tomborzsofia@lelekgyongyok.hu címen veheted fel velem! 🙂

 

 

IMPRESSZUM: 

 

Név: Tombor Zsófia egyéni vállalkozó

Székhely és telephely: 5000 Szolnok

Nyilvántartási szám: 43495493

Adószám: 67127281136

Kamarai tagság: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Tárhelyszolgáltató: tarhelypark.hu

E-mail: tomborzsofia@lelekgyongyok.hu