Randizz más szemlélettel!

randizz-más-szemlélettel


Izgultál már valaha egy-egy randevú előtt? Voltál már ideges amiatt, hogy vajon képes leszel-e elvarázsolni a kiszemeltedet? Ha igen, akkor talán már Te is elgondolkodtál azon, hogy hogyan tudnád megszüntetni a találkozók előtt érzett szorongásodat. 

 

Ha nagyon ideges vagy a randik előtt, akkor az valószínűleg azért van, mert dolgozik Benned a megfelelési kényszer – vagyis amiatt izgulsz, hogy vajon elég jó leszel-e a partnered számára.

 

De mi lenne, ha innentől kezdve megfordítanád a gondolkodásodat..?

 

Mi lenne, ha nem azzal a hozzáállással mennél el a randira, hogy Neked kell megfelelned a partnerednek, hanem azzal, hogy a partnerednek kell megfelelnie Neked..?

 

Mi lenne, ha azt gondolnád magadról, hogy jó nő vagy, és nem vagy rászorulva arra, hogy pitizz mások elismeréséért..?

 

Mi lenne, ha elhinnéd, hogy egy nagyon értékes nő vagy, aki kétszer is meggondolja, hogy milyen férfit enged be az életébe..?

 

Mi lenne, ha úgy állnál hozzá a dologhoz, hogy a randevú csupán egy teszt annak az eldöntésére, hogy kell-e Neked az adott férfi vagy sem? Hogy elég jó-e ahhoz, hogy megkaphasson Téged..?

 

Elárulom, hogy mi lenne, ha észben tartanád a fenti gondolatokat: egyáltalán nem izgulnál a randevúk előtt, sőt! Élveznéd, hogy próbára teheted a férfiakat, és örülnél a sikereidnek. Ha pedig az illető mégsem felelne meg a követelményeidnek, akkor sem esnél kétségbe, mert tudnád, hogy a jövőd még sok jó lehetőséget tartogat magában… 😉

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök