„Nemrég még a közös jövőnkről beszélt, most pedig már nem is vagyunk együtt…”

váratlan-szakítás


Sok olyan ember történetét hallgattam már meg, aki egy váratlan szakítás miatt került a padlóra. Az a tapasztalatom, hogy a frissen egyedülállóvá vált emberek számos esetben érzik magukat összezavartnak amiatt, hogy a partnerük nem sokkal az általa kezdeményezett szakítás előtt még közös terveket szövögetett és hangzatos ígéreteket tett. Ennek a tükrében ugyanis különösen szürreálisnak tűnik a szakítás…

 

Az emberek ilyenkor gyakran kérdezik meg tőlem, hogy dehát hogy lehet az, hogy valaki egyik nap még a közös nyaralást tervezgeti velük, másnap pedig bejelenti, hogy amúgy vége mindennek…? 🙁

 

A válasz erre az, hogy – bármennyire is fájdalmas – szinte semmit nem jelent az, hogy valaki mit MOND. Mert MONDANI és ÍGÉRNI bármit lehet. Inkább azt kell megnézni, hogy az illető mit CSINÁL valójában.

 

Pont ezért nem érdemes tehát készpénznek venni azt, amit a partner ígér és tervezget. Sajnos túl sok olyan szakítást láttam már, ahol az egyik fél szemszögéből nézve látszólag minden rendben volt, hiszen a partner rendszeresen beszélt a közös jövőről, majd egyszercsak mégis bejelentette, hogy inkább szakítani szeretne.

 

Természetesen nincs kizárva az sem, hogy ilyenkor a szakítás hirtelen felindulásból történik, de hosszabb kapcsolatok esetén nem ez a legmegszokottabb forgatókönyv. Normál esetben a közös jövőről való beszéd akár azt a célt is szolgálhatja, hogy a partner ne fogjon gyanút, és hogy meg sem forduljon a fejében, hogy esetleg mindjárt szakítás következhet. (Mert ha igazán odafigyel az ember, akkor bizony jó eséllyel észreveheti a jeleket…)

 

Biztos vagyok abban, hogy akadnak olyan emberek is, akik azért mesélnek a közös tervekről még akkor is, ha titokban esetleg a szakítást tervezgetik, mert még próbálják magukkal is elhitetni, hogy a kedvezőtlen jelek ellenére menthető a kapcsolat. És biztosan vannak olyanok is, akik ezzel próbálnak egy kis színt vinni ellaposodott kapcsolatukba, illetve akik időt akarnak nyerni a szakítás előtt…

 

A pórul járt, elhagyott felek ilyenkor sok esetben megpróbálják mégis megmenteni a volt párkapcsolatukat. Gyakran kérdezik meg tőlem, hogy a váratlan szakítások esetén van-e esély az ex visszaszerzésére. A jó hír az, hogy igen, van! 🙂 Bár a folyamat nem egyszerű, de a megfelelő stratégiával sok esetben helyre lehet hozni a szétesett kapcsolatokat.

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)