Mit tegyél, ha a kiszemelted látványosan elhúzódik Tőled..?

mit-tegyél-ha-a-kiszemelted-elhúzódik-


Történt már Veled olyan, hogy megismerkedtél valakivel és egy ideig remekül alakultak a dolgaitok, majd az illető látszólag ok nélkül (feltűnően) elhúzódott Tőled? Tudod, hogy mi a teendő egy ilyen helyzetben? 

 

1 – Ne kapálózz a kiszemeltedért.

 

Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg a visszahúzódás hatására már megpróbáltad gyakrabban keresni őt, de sajnos nem olyan reakciót kaptál tőle, mint amilyet szerettél volna.

 

Sajnos ebben a helyzetben nem szabad nyomulnod, állandóan üzeneteket írogatnod és hívogatnod a másikat. Bár ez nagyon nehéz, de Neked is inkább vissza kell húzódnod, ha ő látványosan behúzza a féket.

 

Így nem fogsz nyomulósnak, kétségbeesettnek és érzelmileg függőnek látszani a szemében, ami megnöveli majd az értékedet.

 

A kiszemelted látni fogja, hogy van méltóságod, és nem futsz utána azt követően, hogy ő parkolópályára tett Téged. Hidd el, hogy ez sokkal vonzóbb, mintha bepánikolva próbálnád magadra irányítani a figyelmét.

 

2 – Koncentrálj inkább saját magadra.

 

Nyilván nem könnyű visszavonulót fújnod, ha legszívesebben éjjel-nappal a kiszemelteddel beszélgetnél, de a fókuszodat át kell helyezned saját magadra.

 

Inkább azzal foglalkozz, hogy jól érezd magadat a bőrödben. Csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz, mert ezek feltöltenek majd energiával és így érzelmileg nem leszel annyira a másikra utalva. Még jobb, ha olyasmikkel foglalkozol, amiknek köszönhetően testi vagy lelki értelemben vonzóbbá válhatsz.

 

Találkozz a barátaiddal és a családtagjaiddal, illetve kezdj másokkal is ismerkedni… Így valószínűleg nem fogod magadat annyira egyedül érezni.

 

3 – Hogyan végződik a történet?

 

Lehet, hogy az elhúzódásod és a vonzerőd  hatására a kiszemelted „észhez tér” majd, és minden visszatér közöttetek a régi kerékvágásba. Ilyenkor viszont legyél résen, mert ki tudja, hogy mi áll a múltbeli elhúzódása hátterében…

 

Sajnos persze az is előfordulhat, hogy a kiszemelted végül nem tér vissza és befejeződik kettőtök története. Ilyenkor gondolj arra, hogy jobb előbb, mint később… Talán előnyösebb, hogy még idejében kiderült, hogy nem egymást keresitek.

 

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia /
Lélekgyöngyök