Mikor jelentkezik az ex?

mikor-jelentkezik-az-ex


Fontos tudnod, hogy mikor jelentkezik az ex, ha vissza szeretnéd szerezni a volt partneredet. Lássuk, hogy mire számíthatsz, ha szakítottatok a pároddal..!

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha a szakítás után békén hagyod az exedet, és kerülöd a vele való kontaktot, akkor ő (szerencsés esetben) néhány napon, héten vagy hónapon belül fel fogja Veled venni a kapcsolatot.

 

Általában kb. másfél hónap elteltével érzik magukat a legrosszabbul azok, akik szakítottak a partnerükkel. Pont ezért érdemes legalább 1,5, de akár 2-2,5 is hónapot várnod a kapcsolat újbóli felvételével. Ha elsieted a dolgokat és nem vársz eleget, akkor lehet, hogy még akkor szólítod meg az exedet, amikor ő a megkönnyebbülés fázisában van, és (még) esze ágában sincs visszatáncolni.

 

A kapcsolat újbóli felvételének a valószínűsége a 3. hónapot követően viszont már csökken, ugyanis ennyi idő elteltével az exed már hozzászokhat ahhoz, hogy egyedül van és megtanulhat együtt élni a hiányoddal. Ha tehát az exed 3 hónapon belül sem jelentkezik, akkor óvatosan Te is felveheted vele a kapcsolatot.

 

Ha nem jelentkezik magától a volt párod, az nem jelent automatikus kudarcot. Másrészt viszont az sem garancia a sikerre, ha ő veszi fel Veled a kapcsolatot. Az sem mindegy, hogy komolyan gondolja-e a Veled való kommunikálást, vagy csak blöfföl és csupán arra kíváncsi, hogy ha akarna, akkor visszajöhetne-e.

 

Pont ezért fontos, hogy ne ugorj az exed nyakába akkor, amikor végre felveszi Veled a kapcsolatot. Inkább legyél vele kedves és udvarias. Próbálj meg vele úgy beszélni, mintha semmi különös nem történt volna, és éppen csak egy hétköznapi beszélgetésben vennétek részt. Egyelőre még ne is hozd fel a szakítás témáját és inkább könnyedebb témákról szóljon a beszélgetés.

 

Összefoglalva – Mikor jelentkezik az ex..?

 

Ha alkalmazod a no contact szabályát, és egyáltalán nem keresed az exedet, akkor ő vélhetően néhány héten vagy hónapon belül jelentkezni fog. Körülbelül másfél hónap elteltével a legnagyobb az esélye annak, hogy kapcsolatba fog Veled lépni. Viszont ha már eltelt 3 hónap, és még mindig nem keresett az exed, akkor óvatosan Te is kapcsolatba léphetsz vele.

 
 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)