Mikor érdemes segítséget kérni, ha vissza szeretnéd szerezni az exed?

ex-visszaszerzés-segítségkérés


Ezt a cikket azért írtam, mert úgy látom, hogy sokan már egy kicsit későn veszik rá magukat arra, hogy tanácsért folyamodjanak, ha az exük visszaszerzéséről van szó… 🙁

 

A praxisomban szerzett tapasztalatok alapján az a benyomásom, hogy jobb esélyekkel tudja visszaszerezni az exét az, aki viszonylag hamar segítséget kér. (Bár ez persze nem azt jelenti, hogy a későbbiekben reménytelen lenne az ügy…) Mert ha valaki hamarabb megismeri a helyes exvisszaszerzési stratégiát, akkor kisebb az esélye annak, hogy olyan dolgokat csinál, amelyek végső soron rontják a sikere valószínűségét.

 

Sajnos jelentősen csökkentheti a siker esélyét az, ha valaki heteken vagy hónapokon keresztül könyörög, fogadkozik, sajnálatot ébreszt vagy nyomul a szakítás után. 🙁 Pont ezért érdemes ezeket a (látszólag logikus) dolgokat teljesen mellőzni, ha az ex visszaszerzése jelenti a célt.

 

Persze nem azt mondom, hogy a szakítás után rögtön a tanácsadóhoz kell rohanni, hiszen egyrészt vannak olyan párok, akik viszonylag hamar kibékülnek, másrészt pedig érdemes adni egy kis időt annak az átgondolására, hogy valaki tényleg komolyan vissza akarja-e szerezni az exét, és hogy tényleg hajlandó-e végigjárni ezt a sok tekintetben nehéz utat a kibékülés felé.

 

Ha erre a kérdésre az a válasz, hogy igen, akkor pedig tanácsos minél hamarabb segítséget kérni, mert a helyes stratégia segítségével jelentősen növelhető az ex visszaszerzésének valószínűsége. 🙂 És egy jó tanácsadó sok támogatást tud adni ebben a helyzetben.

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)