Miért viselkedik Veled olyan hidegen az exed..?

ex-visszaszerzese-hidegseg


A hozzám fordulók gyakran szoktak arra panaszkodni, hogy az exük a szakítás után szinte egy másik emberré vált. Míg korábban kedves és figyelmes volt, addig mostanra furcsán hideg és ignoráns lett. Ez a kontraszt pedig nagyon fájdalmas tud lenni…

 

Tényleg nagyon furcsa megélni, hogy az az ember, akivel korábban napi szinten beszéltél és akivel annyi mindent megosztottál, az mostanra már az üzeneteidre is alig ír vissza. Ha pedig vissza is jelez valamit, az gyakran elég semmitmondó és rövid. Te pedig kétségbeesetten kérdezgeted magadtól, hogy dehát mi történt azzal az emberrel, aki korábban olyan kedves, szeretetteljes és nyitott volt Veled..? 🙁

 

Nos vigasztalásképpen annyit tudok Neked mondani, hogy még nincs minden remény veszve abban az esetben sem, ha az exed most elég hidegen viselkedik Veled. ❤️ Sajnos ez a fagyos és elkerülő magatartás normális lehet egy szakítás után.

 

Hogy miért? Azért, mert az exed most meg szeretné élni a szabadságát. Ha ő volt a szakító fél, akkor valószínűleg hosszú ideig őrlődött amiatt, hogy szakítson-e Veled vagy sem (kivéve ha hirtelen valami extrém dolog történt Veletek). A döntés meghozatala valószínűleg nem volt könnyű az exed számára.

 

Most, hogy végre sikerült eldöntenie, hogy merre tovább, egyelőre nem nagyon fog visszatáncolni, hanem valószínűleg próbál majd végigmenni azon az úton, amelyet választott magának. (És próbálja majd saját magának is bebizonyítani, hogy jó döntést hozott…) Az exed most vélhetően egy kicsit meg is könnyebbült annak köszönhetően, hogy végre kimondta azt, ami olyan sokáig nyomasztotta Őt a viszonyotokkal kapcsolatban. Magyarul ő sajnos most több okból kifolyólag sem igazán alkalmas arra, hogy túl sokat kommunikáljon Veled. 🙁

 

Persze megértem, hogy ettől függetlenül nagyon fájdalmas Számodra, hogy az exed olyan semmitmondóan fordul Feléd (ha egyáltalán hajlandó Veled beszélni.) Viszont bármennyire is nehéz, kérlek próbálj meg eltávolodni a volt párodtól, és nem sokkal a szakítást követően még ne nagyon kommunikálj vele, ha később vissza akarod szerezni Őt.

 

Ha továbbra is próbálsz Vele kapcsolatba lépni, annak előbb-utóbb az lesz a vége, hogy vagy le fog tiltani, vagy egyáltalán nem fog reagálni Rád. Rosszabb esetben pedig mérges és frusztrált lesz amiatt, hogy nem hagyod Őt békén. (Ne feledd, hogy ebből extrém esetben akár rendőrségi ügy is lehet!) És sajnos ezek a reakciók nem a Te malmodra fogják hajtani a vizet, ha vissza akarod hódítani az exedet… Úgyhogy ennél sokkal jobb az, ha – bármennyire is nehéz – tiszteletben tartod a volt párod döntését és egy ideig nem lépsz Vele kapcsolatba.

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)