Hogyan szerezd vissza az exedet?

ex visszaszerzése - ex visszahódítása


Nagyon fájdalmas érzés, ha a párod azt mondja, hogy részéről vége a kapcsolatotoknak. Előfordulhat, hogy Te valamiért ennek ellenére mégis vele képzeled el a jövődet. Ebben a helyzetben biztosan felmerül Benned az a kérdés, hogy vajon hogyan szerezd vissza az exedet…

 

 Hogyan szerezd vissza az exed? – 1. tipp

 

Azt tanácsolom, hogy „újítsd meg” magadat! Mivel neki a jelenlegi állapotodban sajnos partnerként nem kellessz, ezért egy másmilyen nővé/férfivá kell válnod.

 

Persze nem arra gondolok, hogy kezdj el Hozzád nem passzoló szerepeket játszani és hogy add fel teljesen önmagadat egy hamis személyiség kiépítése érdekében, hanem valami másra.

 

Inkább arra célzok, hogy mind külsőleg, mind belsőleg hozd ki magadból a legjobbat! Rakd rendbe magadat és tedd szebbé az életedet! Fejleszd magadat minden téren! Legyél boldogabb és kiegyensúlyozottabb ember. Válj igazi nagybetűs Nővé / Férfivá!

 

Legyél különös tekintettel arra a dologra, ami miatt az exed szakított Veled, ha ez lehetséges! (Ha például azért ment el, mert túl hisztisnek talált, akkor próbálj meg ezen a problémádon dolgozni stb.)

 

Tudom, hogy most valószínűleg nagyon rosszul érzed magadat, és csak nehezen bírod elképzelni, hogy fejleszd saját magadat, de meg kell próbálnod felfelé bukni. Adj magadnak időt arra is, hogy megéld a negatív érzéseidet, és arra is, hogy eggyel fentebbi szintre hozd az életed.

 

Tudom, hogy ez nagyon nehéz, de már „csak” önmagad miatt is érdemes foglalkoznod ezzel. Még ha esetleg nem is sikerül visszaszerezned az exed, végül akkor is boldogabb leszel annak a munkának köszönhetően, amit a saját életedbe fektettél.

 

 Hogyan szerezd vissza az exed? – 2. tipp

 

Amennyiben a volt párod egy másik nő/férfi miatt ment el, de ennek ellenére is vissza akarod szerezni, akkor nézd meg, hogy abban a másik félben mit találhatott annyira izgalmasnak. Ezt a tulajdonságot építsd be magadba, ha tudod! (Ha például azért ment el, mert a harmadik fél testileg vonzóbb volt, akkor válj jobbá ezen a téren!)

 

Viszont addig ne indítsd el a visszaszerzős „hadműveletet”, amíg az exed valaki mással van kapcsolatban, mert ennek nagy eséllyel nem az lesz a vége, mint amit szeretnél. :/

 

 Hogyan szerezd vissza az exed? – 3. tipp

 

Gondoskodj róla, hogy a volt partnered értesüljön a pozitív változásokról (de ne úgy, hogy direkt kapcsolatba lépsz vele – elég lehet csak néhány poszt a közösségi médiában)! Lehet, hogy az Új Nő / Új Férfi, akivé váltál, felkelti majd az exed érdeklődését és elképzelhetőnek tart egy új kezdetet.

 

Az átalakulásra ne azért kerüljön sor, mert meg akarsz felelni a volt partnerednek… hiszen így ő valószínűleg előbb-utóbb megérzi, hogy mekkora hatalma van feletted és nem fog megbecsülni, ha pitiző kutyusként ugrálsz az ő elismeréséért. Lehetőleg ne így szerezd vissza az exedet.

 

Fejlessz ki egy nagyon erős belső tartást és méltóságot! Elsősorban önmagadért dolgozz és csak másodsorban őérte. (Hidd el, hogy hatalmas különbség van a kettő között!) Állj úgy hozzá, hogy ha ennek hatására visszajön, az jó, de ha nem, akkor Te nélküle is nagyon boldog leszel az új életedben.

 

Összefoglalva…

 

A hozzám forduló emberek közül sokan hiszik azt, hogy lehetetlen vállalkozásnak számít egy ex visszaszerzése. Pedig ez általában nem így van, és sokan bizony alábecsülik az esélyeiket. Pont ezért érdemes legalább egyszer próbát tenni az ex visszahódításával – már csak azért is, mert így az emberben legalább nem marad benne a kínzó „mi lett volna, ha megpróbáltam volna..?” kérdés.

 

A Lélekgyöngyök honlapja rengeteg segítséget nyújt Neked abban az esetben, ha úgy döntesz, hogy megpróbálod visszaszerezni az exedet. 🙂 (Ingyenes formában az Ingyenes Ex Visszaszerzés Tippek, fizetős formában pedig a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet online tanfolyam, illetve az e-mailes tanácsadás és a videóhívásos konzultáció áll a rendelkezésedre.) Keress bizalommal, ha segítségre van szükséged!

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)

 

 

 

A képek forrása a pexels.com.