Hogyan szerezd vissza a párod?

hogyan-szerezd-vissza-a-párodat-hogyan-szerezd-vissza-az exedet


Az alábbi 3 tippel abban szeretnék Neked segíteni, hogy visszaszerezd a párod a szakítást követően. Fel kell készülnöd arra, hogy a feladat valószínűleg nem lesz olyan egyszerű, illetve az sem kizárt, hogy hosszabb idő kell majd a célod eléréséhez. De ne aggódj, nem lehetetlen sikert elérni…

 

Hogyan szerezd vissza a párod? – Tipp #1: NE KERESD A SZAKÍTÁS UTÁN

 

Igen, tudom, hogy ez a cselekedet látszólag ellentmond annak, hogy vissza akarod kapni Őt. A helyzet viszont az, hogy sajnos a volt párod valószínűleg nem fog annyira örülni annak, ha a szakítás után nem hagyod békén. Ha rendszeresen keresed őt, akkor először valószínűleg még megértő és kedves lesz. Aztán jön az a fázis, amikor megpróbál majd ignorálni Téged. Majd ezt követően egyre mérgesebbé válik, és rosszabb esetben le is tilt Téged mindenhonnan. 🙁

 

Nézd, szinte biztosan az exed számára is nagyon nehéz volt a döntés. Szinte borítékolható, hogy rengeteget stresszelt rajta… ami viszont azt jelenti, hogy ő közvetlenül a szakítás után nem elsősorban elkeseredést, hanem inkább egyfajta megkönnyebbülést érez amiatt, hogy végre túlesett ezen a nehéz pillanaton. 🙁

 

Így hát ebben a megkönnyebbült állapotában nem lesz odáig attól, ha megpróbálsz rá újra nyomást gyakorolni a hívogatásaiddal, az SMS-eiddel és a chates üzeneteiddel. Idegesíteni fogja, hogy próbálsz visszamászni az ablakon, miközben már kidobott az ajtón… Ezzel pedig könnyen lehet, hogy sajnos csak még jobban elijeszted őt magadtól.

 

Ha azonban uralkodsz magadon és egy jó darabig nem keresed, akkor egy idő után elmúlik a megkönnyebbülése. Sőt, kedvező esetben elkezdesz neki hiányozni. Hiszen ha nem keresed, akkor alkalma nyílik megtapasztalni azt is, hogy milyen az élete úgy, hogy Te egyáltalán nem vagy jelen benne … És a hiányodtól szenvedve lehet, hogy az is felötlik benne, hogy elképzelhető, hogy mégsem volt annyira jó ötlet a szakítás. Ekkor pedig remélhetőleg eljön az a pont, hogy üzenetet küld Neked vagy felhív…

 

És innentől kezdve már lesz esélyed fordítani a helyzeten!

 

Hogyan szerezd vissza a párod? – Tipp #2: NE DRÁMÁZZ  

 

Lehet, hogy legszívesebben világgá kürtölnéd, hogy mennyire rosszul érzed magad a volt párod miatt. 🙁 Azonban én mégis azt tanácsolom, hogy inkább óvakodj a drámától, ha azon gondolkodsz, hogy hogyan szerezd vissza a párod. Hidd el, hogy csak rossz pontokat szerzel Nála azzal, ha nem engeded el és ha drámázni kezdesz.

 

Ha esetleg a későbbiekben felmerülne az exedben annak a lehetősége, hogy talán újra szeretné Veled kezdeni a kapcsolatát, akkor könnyen elvetheti ötletet amiatt a dráma miatt, amit a szakításotokkor rendeztél. 🙁 Sajnos lehet, hogy nem lesz kedve Veled még egyszer összejönni, ha ezzel azt kockáztatja, hogy újra egy habzó szappanoperává válhat az élete.

 

Így hát a lehetőségekhez képest próbálj meg vele udvarias, kimért és tárgyilagos lenni. Persze ez egyáltalán nem könnyű, de viselkedj felnőtt módjára akkor is, ha az exed nagyon megbántott.

 

Hogyan szerezd vissza a párod? – Tipp #3: LEGYEN MÉLTÓSÁGOD

 

Tudom, hogy a szakítás nagyon fájdalmas dolog. Természetesen minden jogod megvan ahhoz, hogy gyászolj. Viszont az exed előtt semmiképpen se sajnáltasd magad, ha azon gondolkodsz, hogy hogyan szerezd vissza a párod. Viselkedj méltóságteljesen!

 

Az ő szemében sajnos egy kicsit szánalmasnak fog tűnni, ha egymás után a sokadik szomorú zeneszámot vagy idézetet posztolod a közösségi oldalakra. (Ennél csak az a rosszabb, ha néhány nap múlva már az új randipartnereddel pózolsz egy fényképen annak érdekében, hogy féltékennyé tedd.)

 

Az sem lesz vonzó a szemében, ha a közös ismerőseitektől azt hallja vissza, hogy még mindig nagyon odavagy a szakítás miatt és hogy azon vagy, hogy visszaszerezd őt. Emiatt nagyon vigyázz azzal kapcsolatban, hogy mit mondasz és hogy mit mutatsz a közös ismerőseiteknek.

 

Adj magadnak időt a gyászolásra, de a legrosszabb napok után szépen lassan szedd össze magad és kezdj élniHa az exed esetleg szemmel tart Téged, akkor lássa azt, hogy (látszólag) továbbléptél és hogy kiegyensúlyozott vagy. (Ezt a tanácsot mindenképpen jegyezd meg, ha vissza akarod szerezni a párod.) Az ő szemében is sokkal vonzóbb lesz egy olyan ember, aki erős, aki méltóságteljes és aki teljes életet él – nélküle is.

 

Az is nagyon előnyös, ha megújulsz egy kicsit, hiszen ezzel a változással felkeltheted az exed kíváncsiságát. Meg persze Neked is jól eshet, ha törődsz magaddal. 🙂

 

Hogyan szerezd vissza a párod? – Összefoglalva…

 

Ezeknek a tippeknek a segítségével jelentős előrelépést érhetsz el. Tehát: ne drámázz, legyen méltóságod és egy jó darabig hagyd békén az exed a szakítás után! Lehetőleg várd meg, hogy a hallgatásodat követően inkább ő keressen meg Téged… Még akkor is, ha ez azzal jár, hogy hetekig vagy hónapokig nem kommunikálsz Vele.

 

A Lélekgyöngyök weboldalán rengeteg tanácsot találsz azzal kapcsolatban, hogy hogyan szerezd vissza a párod. ? (Ingyenes formában az Ingyenes Ex Visszaszerzés Tippek, fizetős formában pedig a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet online tanfolyam, illetve az e-mailes tanácsadás és a videóhívásos konzultáció áll a rendelkezésedre.) Keress meg bátran, ha segítségre van szükséged!

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)