Hogyan szerezd vissza a párod?

hogyan szerezd vissza a párodAz alábbi 3 tippel abban szeretnék Neked segíteni, hogy tudd, hogyan szerezd vissza a párod a szakítást követően. Sajnos szinte biztos, hogy a feladat nem lesz egyszerű, illetve az sem kizárt, hogy hosszabb időt kell majd szánnod a célod elérésére. –> 

 

Hogyan szerezd vissza a párod? – Tipp #1: NE KERESD A SZAKÍTÁS UTÁN

 

Igen, tudom, hogy ez a cselekedet látszólag ellentmond annak, hogy vissza akarod Őt kapni.

 

A helyzet viszont az, hogy sajnos a volt párod valószínűleg nem fog annyira örülni annak, ha a szakítás után nem hagyod békén.

 

hogyan szerezd vissza a párodBiztosan számára is nagyon nehéz volt a döntés. Szinte borítékolható, hogy rengeteget stresszelt rajta… ami viszont azt jelenti, hogy ő közvetlenül a szakítás után nem elsősorban elkeseredést, hanem inkább egyfajta megkönnyebbülést érez amiatt, hogy végre túlesett ezen a nehéz pillanaton. 🙁

 

Így hát ebben a megkönnyebbült állapotában nem lesz odáig attól, ha megpróbálsz rá újra nyomást gyakorolni a hívogatásaiddal, a SMS-eiddel és a chates üzeneteiddel. Idegesíteni fogja, hogy próbálsz visszamászni az ablakon, miközben már kidobott az ajtón… Ezzel pedig lehet, hogy sajnos csak még jobban elijeszted magadtól.

 

hogyan szerezd vissza a párodHa azonban uralkodsz magadon és egy jó darabig nem keresed, akkor egy idő után elmúlik a megkönnyebbülése. Sőt, kedvező esetben elkezdesz neki hiányozni. Hiszen, ha nem keresed, akkor alkalma nyílik megtapasztalni azt is, hogy milyen az élete úgy, hogy Te egyáltalán nem vagy jelen benne … És a hiányodtól szenvedve lehet, hogy az is felötlik benne, hogy elképzelhető, hogy mégsem volt annyira jó ötlet a szakítás. Ekkor pedig remélhetőleg eljön az a pont, hogy ő keres meg Téged…

 

És innentől kezdve már lesz esélyed fordítani a helyzeten!

 

Hogyan szerezd vissza a párod? – Tipp #2: NE DRÁMÁZZ  

 

Lehet, hogy legszívesebben világgá kürtölnéd, hogy mennyire rosszul érzed magad a volt párod miatt. 🙁 Azonban én mégis azt tanácsolom, hogy inkább óvakodj a drámától, ha azon gondolkodsz, hogy hogyan szerezd vissza a párod.

 

hogyan szerezd vissza a párodHidd el, hogy csak rossz pontokat szerzel Nála azzal, ha nem engeded el és ha drámázni kezdesz.

 

Ha esetleg a későbbiekben felmerülne az exedben annak a lehetősége, hogy talán újra szeretné Veled kezdeni a kapcsolatát, akkor könnyen elvetheti ötletet amiatt a dráma miatt, amit a szakításotokkor rendeztél.

 

Sajnos lehet, hogy nem lesz kedve Veled még egyszer összejönni, ha ezzel azt kockáztatja, hogy újra egy habzó szappanoperává válik az élete.

 

Így hát a lehetőségekhez képest próbálj meg vele udvarias, kimért és tárgyilagos lenni. Persze ez egyáltalán nem könnyű, de viselkedj felnőtt módjára akkor is, ha az exed nagyon megbántott.

 

Hogyan szerezd vissza a párod? – Tipp #3: LEGYEN MÉLTÓSÁGOD

 

hogyan szerezd vissza a párodTudom, hogy a szakítás nagyon fájdalmas dolog. Természetesen minden jogod megvan ahhoz, hogy gyászolj.

 

Viszont az exed előtt semmiképpen se sajnáltasd magad, ha azon gondolkodsz, hogyan szerezd vissza a párod. Viselkedj méltóságteljesen!

 

Az ő szemében sajnos egy kicsit szánalmasnak fog tűnni, ha egymás után a sokadik szomorú zeneszámot vagy idézetet posztolod a közösségi oldalakra. (Ennél már csak az a rosszabb, ha néhány nap múlva már az új randipartnereddel pózolsz egy fényképen annak érdekében, hogy féltékennyé tedd.)

 

Az sem lesz vonzó a szemében, ha a közös ismerőseitektől azt hallja vissza, hogy még mindig nagyon odavagy a szakítás miatt.

 

Ennek tükrében azt tanácsolom, hogy a gyászolás után szedd össze magad és kezdj élni!

 

hogyan szerezd vissza a párodHa az exed esetleg szemmel tart Téged, akkor lássa azt, hogy továbbléptél és hogy kiegyensúlyozott vagy. (Ezt a tanácsot mindenképpen jegyezd meg, ha birtokában szeretnél lenni annak a tudásnak, hogy hogyan szerezd vissza a párod.)

 

Az ő szemében is sokkal vonzóbb lesz egy olyan ember, aki erős, aki méltóságteljes és aki teljes életet él – nélküle is.

 

Az is nagyon előnyös, ha megújulsz egy kicsit, hiszen ezzel a változással felkeltheted az exed kíváncsiságát.

 

Hogyan szerezd vissza a párod?

 

Ezeknek a tippeknek a segítségével jelentős előrelépést érhetsz el. Tehát: ne drámázz, legyen méltóságod és hagyd békén az exed a szakítás után! Lehetőleg várd meg, hogy a hallgatásodat követően inkább ő keressen meg Téged… Még akkor is, ha ez azzal jár, hogy hetekig vagy hónapokig nem kommunikálsz Vele.

 

Sok sikert kívánok!

 

Tombor-Zsofia-Lelekgyongyok

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök

 

A képek forrása itt, itt van.