Hogyan éld túl az ünnepi időszakot, ha vissza akarod szerezni az exed..?

ex-visszaszerzese-karacsony-unnepek


Ha nemrég szakítottál a pároddal, akkor nehéz lehet Számodra az ünnepi időszak megélése, hiszen ilyenkor még ordítóbb tud lenni a szeretett személy hiánya. 🙁 Pont ezért szedtem össze néhány tippet ennek az időnek az átvészeléséhez…

 

#1.tipp: Hogyan viszonyulj az exedhez?

 

A hozzám forduló emberek az ünnepek alatt különösen aggódnak amiatt, hogy az exük már talán elfelejtette őket, és hogy esetleg már nem is szokott rájuk gondolni. Nos, ez annyira nem valószínű, ugyanis ha valaki egykor szerelmes volt egy emberbe, akkor a praxisomban tapasztaltak alapján azért nem felejti el annyira gyorsan az illetőt. 😉

 

Úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy az exed gondol majd Rád a karácsonyi időszak alatt. Ha a tavalyi ünnepeket együtt töltöttétek, akkor talán az is eszébe jut, hogy az előző évben még ketten voltatok a fa alatt. Ez azért jó, mert Neki is feltűnhet, hogy tavaly mennyire boldogabb volt Veled – és ez szerencsés esetben akár azt is eredményezheti, hogy elkezdi megkérdőjelezni a szakítással kapcsolatos döntését.

 

Az is megtörténhet, hogy az exed esetleg megkeres Téged egy üzenetben azért, hogy boldog ünnepeket kívánjon. Ez pedig jó kiindulópontot jelenthet a beszélgetéshez. 🙂

 

HA MÁR LETELT A NO CONTACT több hónapos ideje, és ha tudomásod szerint az exed éppen nincs új kapcsolatban, akkor akár Te is boldog ünnepeket kívánhatsz neki. Viszont ha még nem telt el elegendő idő a szakítás után, akkor NE használd az ünnepeket kifogásként a no contact megszegésére, mert ezzel csökkentheted az esélyeidet az exed visszaszerzésére! (Erről a Hogyan Szerezd Vissza Az Exed online tanfolyamban beszélek bővebben.)

 

#2.tipp: Ajándékozz magadnak extra mennyiségű szeretetet.

 

Teljesen érthető, hogy nem érzed magadat a topon, ha nemrég lett vége a párkapcsolatodnak. Ilyenkor nehéz lehet megélni azt is, hogy korábban sok szeretetet kaptál a párodtól, de most sokkal kevesebb odafigyelésben van részed.

 

Pont ezért fontos, hogy nagyon-nagyon sok szeretetet adj saját magadnak ebben az időszakban. Kényeztesd magadat minden értelemben, mert ez csillapíthatja a Benned lévő űrt. Azt a szeretet, amit az exednek szerettél volna adni, azt most ajándékozd inkább saját magadnak! Ez nem önzés, hanem „csupán” önszeretet.

 

#3.tipp: Kapcsolódj más emberekkel!

 

Ha nemrég vesztetted el az egyik, számodra nagyon fontos kapcsolatodat, akkor azzal tudod magadat a legjobban gyógyítani, ha megéled ennek az ellenkezőjét. Magyarul egy szakítás után igazán sokat tud segíteni az, ha összekapcsolódsz olyan emberekkel, akik szeretnek Téged és akikkel jól érzed magadat.

 

A karácsony tökéletes alkalmat teremt arra, hogy megkeresd a régi, kedves ismerőseidet, ha esetleg valamiért már elsodort Benneteket egymástól az élet. Amennyiben úgy érzed, hogy nincs elég ilyen ismerősöd, akkor pedig próbálj meg új embereket szerezni magad mellé. 

 

Ha vannak olyan családtagjaid vagy barátaid, akikkel valamiért sohasem érzed jól magad karácsonykor, akkor ebben az évben ne tedd magadnak kötelezővé azt, hogy velük ünnepelj, mivel lelkileg megviselt állapotban nem érdemes magadat plusz nyomás alá helyezned.

 

#4.tipp: Ne várd el, hogy ez a karácsony tökéletes legyen!

 

Életünk során sok-sok karácsonyt élünk meg, és szinte törvényszerű, hogy nem lesz minden egyes ünnep boldog. Vannak olyan karácsonyok, amelyek bizony korántsem tökéletesek, de ezzel nincsen semmi gond. Nem kötelező minden karácsonynak jónak lennie.

 

Ne ítéld el magad azért, ha most nem tudod magad (annyira) jól érezni az ünnepek során. Ne görcsölj rá erre, engedd meg magadnak azt is, hogy a karácsony ebben az évben inkább szomorkásabb legyen. Persze ha jól tudod magadat érezni, az remek, de ne várd el, hogy nagyon boldogok legyenek az ünnepek! Az sem a világvége, ha most csak félig tudsz örülni a dolgoknak.

 

#5.tipp: Próbáld észrevenni a pozitív dolgokat is!

 

Ha ez a karácsony nem úgy alakult, ahogyan szeretted volna, akkor lehet, hogy nem lesz könnyű észrevenned a pozitív dolgokat. Pedig biztosan találsz olyat, ami jól alakult az ünnepek alatt. Lehet, hogy finomak voltak az ételek, vagy hogy kaptál néhány szép ajándékot. Mindig lehetne eggyel rosszabb, úgyhogy próbálj meg hálát adni azokért, akik / amik ott vannak Neked.

 

Összefoglalva…

 

Ha nemrég szakítottál, és most vissza akarod szerezni az exed, akkor lehet, hogy nehezebb lesz számodra az ünnepi időszak megélése, de ha megfogadod a fenti tippeket, akkor megkönnyítheted magadnak a szétválás utáni időszakot. ❤️

 

Szeretnéd visszaszerezni az exedet? Akkor az ingyenes Ex Visszahódítás Tippek nevű online tanfolyam segítséget nyújthat Neked! 🙂 Nézd meg a részleteket itt:

 

Ex visszahódítás tippek – 10+1 részes ingyenes online tanfolyam

 

Ha pedig azonnal segítségre van szükséged, akkor a Hogyan Szerezd Vissza Az Exedet Tanfolyamot szeretném a figyelmedbe ajánlani:

 

Hogyan Szerezd Vissza Az Exed? – Online Tanfolyam

 

Tombor_Zsófia_166_190

Tombor Zsófia / Lélekgyöngyök
(tomborzsofia@lelekgyongyok.hu)